Valtion Virallisen Totuuden Kaato-paikka

Laatutakuu: Pelkkää 100x Sensuroitua Asiaa

Minusta? No ei…

with 6 comments

21.02.2011

Valtion Virallisen Totuuden Kaato-paikka

.

Sisältö:

Sivustolla esitetyt faktat eivät liity mitenkään persoonaani; osa teksteistä on suoria suomennoksia, osa omia havaintoja liittyen mihin milloinkin. Näistä asioista ei kukaan EUSuomen sortovaltiossa uskalla kirjoittaa, ja nämäkin on aina ja takuuvarmasti sensuroitu jokaiselta mielipidesivuilta. Kaikki tekstit ovat pitemmän aikajakson tuotteita – eli tulos on  jokseenkin sillisalaattia. Päätin silti julkaista niitä, koska Suomenkielisen muurin takana näitä faktoja ei löydy, mediasensuurimme on 100% kattava.

Jos esitystapa harmittaa, ota ne ja tee itse kirja ja julkaise ne meille kaikkien taiteen sääntöjen mukaan… (Tämä ilmaiseksi tarjottu wordpress-liittymä on rajoittanut ulkoasun tämmöiseksi; en pidä oikeastaan mistään tässä jumittelevassa vrhegeneraattorin esitysasussa.) Huom. Nyttemmin lisänä wordpress sivustolle on tullut .pdf -tiedostomuoto -huoh- omituisien valikkojen taakse … koita pärjätä.

Kopioi mitä vaan ja käytä minun puolestani kaikkea vapaasti kuten parhaaksi näet, omalla vastuullasi. Saat myös ottaa ja väärennellä näitä faktoja tekstiä kykysi mukaan kuten eräät, mutta muista: KUKIN SYÖ OMAN SALAATTINSA ja nuolee oman kuppinsa pohjaan asti. Salaattisi käännetään eteesi joka ikisestä teosta tai sanasta mitä salassakin teet toisille…

.

Hi-Quality:

Laatutakuu: Kaikki tekstit, suomennokset taatusti 100x eri keskustelupalstoilta sensuroitua…

.

Minäkö?

Olen tavallinen tinahattu ropelihessu – Krtusvrhe on tavaramerkkini; suomenkielen maisterimme on hyvä ja etsii näppäimistöltä näppäimet CTRL -sekä- Wja painaa NYT molempia yht’aikaa. Kas niin uppista. No niin, pääsimmepäs sinusta eroon ja voimme jatkaa Virallisen Totuuden romahtamisen muistojuhlaa…

Senverran voin itsestäni kertoa että olen Sotilasvalani vannonut Isänmaalleni, en Suomea vati kaanillisiin nälkäleirihin vieville EUkkumafiosoille – jotka nyt vallan ovat petoksella anastaneet – tai niiden hallitsemille ja kansaani kyykyttävälle 100.000 pyrkyri vapaa muurari rikollissakille.


Järkyttävää: Minäkö Olisin Iäisesti Vastuussa?

Koettele kaikki ja pidä vain se mikä hyvä on: virheitä blogissani on joka lajia laajasti, taajasti ja dokumentoimatta; jokaisesta löytämästäsi vrheestä saat lähettää minulle sata euroa… Huoh. Näilläkin sivuilla kaikki tietojen omaksuminen on lukijan vastuulla: erityisesti oppikirjoissa – mutta myös netissä – olevassa tiedossa pitää varautua tekijäin suunnittelemiin väärennöksiin…pidä varas.

Vain Sata Euroa!? Kyllä, halavalla mänöö: Ongelma sinulla on että kuinka minut löydät – ajattelin jotta jääköön vielä joku salaisuus tässä maailmassa myös sinun ropleemiksesi.

Blogin päämäärä on toive paremmasta: Toivon että lukija järkyttyy  ja YLEn ohjelmoima ajattelu romahtaa!

.

Luettuasi tiedät. Siitä seuraa velvollisuus kertoa:

Kaikkea Hyvää Sinulle joka Isänmaatasi rakastat, ja olet valmis henkesi sen eteen uhraamaan.

Kopioi ja levitä kaikki tästä blogista, SE ON TÄSTEDES SINUN VELVOLLISUUTESI.

Päivitys 1.1.2014 – Hyvää Uutta Vuotta!

Päivitys 2.2017 – Tiesitkö (?) että joukko jesuiittoja kokoontui väsäilemään pyhän istuimen salaseurasatua nk. itsenäisyydestä joskus v. 1917 – itsenäisyyden tarkoittaessa jesuiittajohdon vapautta ryöstää ja raiskata suomiorjat budjetteineen vuosi toisensa jälkeen. Nyt vasta sata vuotta … bongaa jälkeläisensä telkkaristasi, aivopesukoneitten otsikoista.

2017 Onnea ‘itsenäinen’ jesuiittakonklaavi! Kuin irvaillen orjilleen, he valitsivat 100v sitten tuon oman itsenäisyytensä merkiksi kaapinpäältä yhden vapaamurarilipuistaan… eikös olekin oksettava huijaus? Lue tähän päälle ‘Suomi Orwellin Valtakunta’

Aloittaessani tätä blogia, en tod. tiennyt minne se johtaisi.Kaikki Tiet Vievät Roomaan” -sanonta sopisi tämänkin blogin lähihistorian otsikoksi: raivokkaan ritarillisen häirinnän takia siirsin sisällön .pdf muotoon ja scribd.com sivustolle – joka alkoi rahastaa ilmaisilla teksteilläni salaa, asiasta ilmoittamatta… Niinpä vaivalla siirsin kaiken slideshare.net sivustolle kaiken kansan luettavaksi – v.2016 MSoft osti sen ja Bill Gatesvarkaat aloittivat sensuroinnin. Tokihan nämät ovat pitkin nettiä varastoituna jo muuallakin…

slideshare.net sivustolta nämä tämän blogin tieto-opukset ovat olivat melkein kaikki saatavissa ilmaiseksi – vielä tänään. Entä huomenna? [SENSUURI ALKANUT] Se on kiinni sinusta, haluatko alistua totalitaarisen valvontakoneiston anarkiansa alle seisomalla tumput suorana kuin herkkusieni – vai toimitko, kopioitko, levitätkö aivopesukoneiston vastamyrkkyä – Totuutta. Hinnasta välittämättä.

Takaan että jos  toimit, joudut periaatteestasi maksamaan kuten minä ja niin monet Vapautemme eteen tänään taistelevat. (Tiedon levitys tapahtuu esim. pasteamalla sivun osoite nettisivulle jossa keskustelet… monesti se on kaikenkattavan sensuurimme takia tehtävä epäsuorasti muokkaamalla osoiteteksi esim lisäten välilyöntejä.)

Tästä löytyy luettelo – ala toimia:

https://erilainen.wordpress.com/2017/02/05/contents-sisallysluettelo/

Slideshare.net onkin jo (2017) sensuroinut ‘parhaat’:

Neljäs Peto, Sensuroitu Fibromyalgia, Suomi Orwellin Yhteiskunta… jnejne.

 

.

.

.

Nopein tapa on valita päivitetyt dokumentit Jumpshare com -sisällysluettelosta (3/2017), klikkaa:

http://jmp.sh/H4jK8mj

Uusimmat versiot – www jumpshare com – valitse ja lataa vaikka kaikki kerralla!

Advertisements

Written by preparator

May 23, 2009 at 16:12

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hyvä että intoa löytyy!

  Hereillä olijoita riittää aika paljon tässäkin maassa (jo?) .
  Kaikkiin asioihin voi suhtautua juuri niin kriittisesti tai hyväksyvästi kuin kukin haluaa, suhtautumisten ei vain saa antaa mennä tosiasioiden edelle ja niitähän tälläkin sivustolla haetaan. Tosiasioita esille edes jonnekkin kaikkien nähtäville.
  Olisipa kiva päästä telkkariin muutamien faktojen kanssa. Ellei koko systeemin koulutettu lehti&uutisointiarmeija heti hyökkäisi naurunalaiseksiteon yrityksellään tai halveksunnalla eli väitteiden tyhjäksitekemisellä, jäisi ihmisille edes aikaa miettiä että mitäpä jos? Ja kun tosiasiat todellisuudesta ovat niin “järkyttäviä” kuin ovat, niin luultavammin vaikutus Suomalaiseen (ja minkämaalaiseen vain,, ei ole lipun alla seisomisesta tässä kansa-asiassa oikeasti kyse) yhteiskuntaan tulee olemaan melkoinen.

  Eniten ehkä kaikkien muiden eri asioiden ohella tahtoisin tuoda esille ja julkisuuteen yleistä tietoa energiatuotannollisista ratkaisuista jotka täysin ja korvaavat nykyisin käytössä olevat satoja ja kymmeniä miljardeja maksavat isot ja huonohyötysuhteiset energiantuotantoteknologiat. Tutki; ilmainen energia / vapaa energia / free energy / LENR / Tesla / Moray / Schauberger / Reich / Leedskalnin / etc jne etc ja niin eteenpäin… lista on loputon nykypäivään tullessa. Energiateknologioita ja niiden keksijöitä on internetin myötä tunnettuna maailmalla niin valtavat määrät ettei mikään lista riittäisi tai kykenisi luettelemaan kehittyneempiä energiateknologioita tutkineiden ihmisten määrää. Asia on silti vain totaalisen hiljaisuuden alla viranomaisten ja systeemin suuryritysten hallinnoimassa mediassa ja näin on ollut jo pitkän aikaa.


  Oscar Callaway wrote statement to United States congressional record 1917.
  The statement reveals why JP Morgan intrests hired 12 high ranking news managers;

  the twelve were asked to
  “… determine the most influential newspapers in America.”
  They would have figured out how many news organisations it would take
  “… to control generally the policy of the daily press of the United States.”
  The twelve found it was only neccessary to
  “… purchase the control of 25 of the greatest papers.” “An agreement was reached; the policy of the papers was bought, and an editor was placed at each paper to insure that all published information was in keeping with the new policy.”

  Soon, that policy would be defined by a front group formed by J.P Morgan and his colleagues (Warburg, Rockefeller). In fact Morgans personal attorney was founding president of the organisation; The Council on Foreign Relations

  http://topdocumentaryfilms.com/behind-the-big-news-propaganda-and-the-cfr/

  JP Morgan ja kumppanit sattui muuten olemaan yksi joka rahoitti Teslan tutkimuksia ja kehitystyötä. Mutta jopas loppui tutkimus&kehitysrahat kun herra ajeli 90mph sähköautolla ilman että tarvitsi ladata energiaa akkuihin tai moottoriin mistään muualta kuin ilmakehästä itsestään, samasta voimasta joka pitää esim planeetat ja galaksit ja atomit sun muut liikkeessä radoillaan. (muiden muassa) Tesla halusi tuottaa yleisesti saataville teknologiaa joka mm tuota hänen sähköautoaan poweroi eli otti käyttövoimaa sellaisesta lähteestä joka ei kuluta mitään eikä ehdy eikä myöskään ole ympäristölle haitallinen. Lukijan mietittäväksi jää kysymys; Arvaappa tykkäsikö JP Morgan?

  Soisihan tätä energiatietoa siis jaettavan eteenpäinkin. Eli suosittelen todellakin ottamaan selvää ja edistämään energiateknologioiden käyttöönottoa ja julkista tutkimusta koko maapallon parhaaksi. Yhteyksissä asioiden tiimoilta ja yhteistyön merkeissä on hyvä olla.

  Anonymous

  September 1, 2011 at 11:39

  • …enpä tuota innosta tiedä. Tämä blogi alkoi enemmänkin inhosta pimeitä ohjelmoijia ja kansalaisten ‘hesari-imeskelyn’ aiheuttamaa apatiaa kohtaan: olen lehtikirjoituksista peilaavinani että minäkin kuulun Tarja setan ja Kalevi tatin abstraktiin viharyhmään.

   Energialla mani pulointi on vain eräs orjuutuskeino. Toinen on koston ja/eli inkvisitio-uskonnoilla, kolmas marxilaisjuonen moraalittomuuden generoinnilla jne. Ne toki kaikki vienosti yhtyvät r00man keisarin valtaistuimeen ritarikerhojensa kautta; joka sen mekanismeja paljastaa, asettuu nomenklaturaa vastaan. Tämä kaksipäisten valta-istuin ei Lutterilaista anti-protest -ajattelua siedä. JP ritariMorgan kuuluukin Paavin lähikaartiin ollen mm. EU ryöstöretken ww-II suunnittelijaporukassa. Teslan piilotettuja keksintöjä voisikin ihmetellä koko ikänsä.

   Lippu tuli tuahon lisättyä kos mä vailla logiikkaa tunteellisesti tykkään niin siittä: se todistaa mm. siitä vapaudesta jonka eteen moni uhrasi henkensä. Mitä sen väliä jos heitäkin vedätettiin valheilla: heidän itsepäisyytensä takia kansaani ei vietykään Siperian kuolemanleireille 150milj kera – paavilainen marx-suunnttelu upotettiin Karjalan soihin. Eli siksikin jo kuulun em. ryhmään miljoonan pakollisen itsepuolustuskoulutuksen joutuneen kanssa? Siellä muuten opetettiin ampumaan ihmishahmo-tauluihin; silloin niitä kutsuttiin ‘vihollisiksi’. Minäkin ammuin monta seulaksi, kolot siihen sydämen kohdalle. Näille kavereilleni tässä huutelen: herätkää! Ette te ole rikollisia vaan Ritarien uhkaaman rauhamme tae.

   Moniasti keskustelupalstain politrukit pyrkivät väärentämään lippunsa pystyssä pitäjäin isänmaanrakkauden väkivallaksi: siihen ne eivät valehtelemallakaan sovellu. Mutta tietenkin, vihoiksihan Porvoon Kirkon Konstantinus-ritarien marx-mielet Totuuden-valo pistää: silkka pimeä huppupää-pahuus pelkää ja vihaa tämänkin blogin tutisevaa taskulampputuikkua. Valtakuntamme johdon anastaneen sulan pahuuden syvyys aukeaakin vain kurkistamalla sen oman Dachaun säteilevästä uuniluukusta sisään… lopuksi nukkuville pieni varoituksen sana, yhä sykkivä juoni sadan vuoden takaa: http://www.youtube.com/watch?v=zpvqtG3IvMY

   preparator

   September 1, 2011 at 16:04

 2. * Minua ihmetyttää miksi ihmiset jotka kritisoivat IAEA:n ydinrikollisuuutta. Menevät vihreän ympäröivän metsämme ohi, l ä p i suoraan kuoleman autiomaahan mahdollisimman kauas ja huutelevat sieltä? Siis vapaaenergialaitteet on varsinainen “taivasten norsunluutorneja”. Perustuuhan ajatus niistä toki olevaan casimir- efektiin, Jota ei vieläkään koneiksi asti merkittävämmin hallita. *No muutamaa demopienoismallia lukuunottamatta nut 2011. Oma näkemykaseni on maanläheisempi paljon yksinkertaisempi. Meillä ON JO saksalaisten, tanskalaisten v a l m i s tuuli, aurinko, metaanikaasujen BIO energiamaailma. TEHKÄÄMME siitä EU:n perurakenne. Kieltäen .. Niin 2008 eteenpäin ydinvoimala liukui 5- kertaa energianegatiiviseksi. Liuutakaamme energiatalouteen valmiit EI ydinvoimalaitosmallit. Helppoa ilman “propellihatturasitteita” eikä tarvitse ensihätään haikailla edes “vapaaenergialle”. Pelastetaan nyt esdes vaan itsemme kulman takana olevalta YDINVOIMATUHOLTAMMEKIN ensin. . .

  raijasivu

  December 17, 2011 at 11:02

  • Energia-negatiivinen laitos tarkoittaa sitä että sen pysäyttäminen ‘vapauttaa’ välittömästi hukkaan heitettyä energiaa. Tässä tapauksessa 10x energianegatiivinen höyrykauden keitin eli ydinsäteilylaitos vapauttaa pysäytettäessä välittömästi käyttämänsä diesel-pohjaisen energiahukkansa. Kuin taikatemppu: päästöt eivät lisäänny, päinvastoin vähenevät (Talvivaara ym), ilmaista energiaa, lahjoituksena 9 kertaa enemmän.

   Tuulivoiman ongelmat kuvattu alla; toki soveltuu esim. pientalon omaksi lisälämpöenergiaksi.

   Geotermia. Jalkojesi alla. Ilmainen, Päästötön. Aina ja jokapaikassa ilman kuljetusta oleva energia. Tokihan esiinkaivaminen maksaa… (Hesarin sumuttamalle tiedoksi: GEOTERMIA EI OLE sama asia kuin maalämpö)

   preparator

   December 17, 2011 at 12:15

 3. Jotain lisäväriä teille lukijat vaikka tästä::

  Hei Arto

  Tuossa alla olevassa ketjussa täytyy olla jotain hyvin merkittävää, koska oli paljon ongelmia kopioinnissa ja sitten koko selaimeni kaadettiin, niin että piti kopioida koko juttu uusis. Itse en ole ehtinyt tutkia tarkemmin mistä on kyse. A.

  08:13 AM EDT on December 14th, 2011 | 97 comments
  Newly released NRC email reveals radioactive technetium was detected outside Fukushima plant — Over 240 km from meltdowns — One of three principle radionuclides identified

  * Kopioin sinulle tähän erittäin mielenkiintoisen artikkelia siitä. Miten USA:ssa ihmettelemällä ihmetellään miten on mahdollista, että amerikkalainen lentotukialus USS Ronald Reagan sai Fukushiman räjähdyksessä päälleen niin nopeasti ja valtavat määrät Pu-239 plutoniumtonnistoja. Että laivalla ilmeisesti kaikki sielä olleet tuhannet sotilaat kuolevat plutoniummyrkytykseen 2-3 vuoden sisällä. Pohdinta keskustelussa liikkuukin koko ajan väärässä osoitteessa. Luullaan, että plutonium lensi fyysisinä pölyinä hetkessä 240km päähän jopa niin nopeasti. Ettei lentotukialus, joka on t o d e l l a nopea laiva ehtinyt päästöä karkuun. Luonnollisesti fyysikkona tiedän mistä on kyse. Ruotsalaistutkijan Edlerin ++..ionisoitumisen Pu.- 239 KANAVASÄTEILYISTÄ. Sitä kyetään tuottamaan mm. hypersalatussa J.J. Thompsonin laittteessa.

  * Periaate on varsin selkeä ja yksinkertainen . Reaktorissa oleva uraani tarvitsee vain 5,7eV ja esim. radioaktiivinen thorium 5,6eV säteilykertymäenergiat jotta se menettää valenssisidoeselektroninsa, jolla kiinnittyy metallikidehilaansa. Tällöin kiintometalli muuttuu perushuoneenlämmössäkin suoraan plamakaasuksi. Plutoniumin vaatimat energiat on hyvin samaa. No Kanavasäteily on IAEA:n vaanima eräs tarkimmin varjeltu TABU. Itse asiassa Suomessakaan ei 85vuoteen tunnettu edes koko s a n a a kanavasäteliy julkisesti. Ennenkuin minä sen ongin esiin 1927 julkaisusta Otava Radioaktiivisuus 6 nimisestä salaisesta teoksesta. Ei oivalleta, että esim. radon jalokaasu on aineena liki yhtä raskasta kuin uraani. Mutta leijailee säteilyenergiaa kuljettaen kaansuna esteittä kaikialle yksittäisatomina. Sitä ei oivalleta, että sisäänsä saamansa ydinvoimaloitten säteilyenergian varastoimalla malenkan kuorimalliteorian mukaan kykenee ++..ionisoituneena kaasuplasma- atomina leijailemaan, mikä tahansa reaktorin perusmetalleista! Näköjään näitä ei maailmalla tunne kukaan muukaan! Katsokaa kommenttejaan:

  97 kommentit tuoreessa UVM sähköpostissaan paljastaa radioaktiivista teknetiumia oli havaittu karanneen Fukushiman ydinvoimalasta – yli 240 km päähän meltdownsta – Yksi kolmesta periaatteesta radionuklidien osalta tehty tunnisteet. .(Miten kiinteä metallinen reaktorijäte saattoi levitä yli lentotukialuksen nopeudella satojen kilometrien päähän hetkessä näin loputtomiin? Tämä on salatun uutisen selkäranka)

  Enenenews JEC
  14 joulukuu 2011 at 08:16 Kirjaudu sisään Vastaa
  USS Ronald Reagan. Joten miten voidaan puhdistaa ilmat-aluksella harjoittajat / teräs? Ilma? Ja miksi tällainen viive raportoinneissaan, päivämäärä on jo maaliskuun 2011!

  James2 . 14 joulukuu 2011 at 10:51
  Plutonium on erittäin raskas aine-raskaampi kuin kulta – se ei voi lentää ilman halki helposti. On maassa hyvin hienoksi ja aerosolized. Plutoniumin MOX-polttoainetta reaktorista tehdään nanometrin maahan aseita plutoniumia. Ainoa tapa voin selvittää, miten saada plutonium ilmassa on, että nanometrin maa materiaali vapauttamaan räjähdyksessä. Muut polttoaineen tehtaalla on pieni määrä plutoniumia, mutta se ei ole todennäköistä vapauttaa missä tahansa vaarallisia määriä aikana recriticality.
  Jos hajonta plutonium on yhdistetty oikein, niin voimme todella pahassa pulassa. Olin todella huolissani siitä. Ainoa tutkimus plutoniumia hengitettynä nisäkkäillä on tehty koirille – ja osoittivat lähes kaikki heistä kuolevat useita syöpiä 3-5 vuotta.

  James2
  14 joulukuu 2011 at 08:59 Kirjaudu sisään Vastaa
  Tämä ei ole isoissa uutisissa USS Reaganista.
  Ajoitus mietintöön on mielenkiintoinen. Radioviesteistään Reaganilta sanotaan, havaittiin aamupäivällä maaliskuun 13.2011 – joka on välillä aika # 1 räjähdyksen ja # 3 räjähdyksen, ja Reagan näyttää mielestäni tehneen sen normaalina, koska kertootapahtumista osoitteessa Fukushima.
  Raportti annetaan 2200 EDT 13. maaliskuuta – joka on heti # 3 räjähdyksen jälkeen, ja aivan kuten Reagan oli kokemassa uutta tilannetta joka aiheutti sen häipymisen pois sieltä. Joten tiedot tässä mietinnössä on mielenkiintoiset, mutta ei kerro tarinaa siitä, mitä tapahtui räjähdyksessä reaktorissa numero # 3.
  Mitä se ei kerro minulle on, että NRC on todella seuranta asiat hyvin tarkkaan – mikä on todiste siitä he ovat toistuvasti rikkoneet liittovaltion lain vaatimaa puolustamiaan heidän turvallisuuttaan koskevia lupauksia – ja kaikkien pitäisi joutua ydinturvarikoksistaan vankilaan juuri nyt.

  James2
  14 joulukuu 2011 at 09:14
  PS – Olin katsomassa lähetykset realiaikaisesti kuin tämä tapahtui. Reagan kääntyi ja poistui paniikissa melkein heti laitoksen No: # 3 räjähdyksen jälkeen.
  Laivasto oli antanut lehdistötiedotteen 2 h sisällä sanomalla, että heillä Reaganin oli tarkoitus ottaa uudelleen pohjoisessa vastaansa humanitaarinen tehtävän – että he olivat kokeneet pienen säteily tapahtuman ja he olivat pesseet helikopterinsa.

  Myöhemmin tilitettiin laivalta kertoen hyvin erilaisen tarinan.
  Ilmeisesti yksi heidän helikoptereitaan palasi laivaan ja käynnisti sielä yleisen säteilyn hätähälytyksen – mikä pakotti kaikki laivalla kaasunaamareihin ja menemään hyvin harjoiteltuun hätävalmiuden tilaansa. Alkoivat heti dekontaminoi helikopteria ja miehistöä – mutta ennen kuin he saattoivat jatkaa todettiin, että kaikki ilmaa ja lopulta vesikin laivalla oli tapahtumassa saastunutta. Kapteeni kertoi ydinvoiman insinöörien kertoneen että se Fukushiman ydinpommiräjähdys laitoksella oli ollut suuri tapahtuma – Ilmeisesti ei ollut lähellä täysi paniikki laivalla, joten he päättivät kääntyä pois hyläten heti annetut tehtävänäs auttaa. Viettäen seuraavat kaksi tuntia ulosajaen huippunopeudella ulospäin ydinvoimaräjähdysten pilvistä – Muista lentotukialus on erittäin nopea laiva – ja seuraavat 3 päiväänsä he pesivät aluksensa, ennen sen harjoittamista humanitaarisen avun käytössään.

  Oma erikoispanos on miten laivalle palanut helikopteri sai hyvän annoksen plutoniumia – ja hyvin todennäköisesti kuolevat syöpään kaikki sen sisällä olleet 3 vuodessa. Mielestäni osa, ellei peräti myös kaikki, merimiehet Reaganinssa ja muista taisteluosaston paikallaolleista tekee samoin. Toivon, ettei tämä ole totta, mutta olen melko varma, että se on! Olen aivan varma Navy ei uskaltanut keroa heille koko tarinaa.”

  raijasivu

  December 17, 2011 at 11:02

 4. 35v palanut metaanijään ovi helvettiin.

  Katso tämä video metaanijään räjähdys! Tajuat miten epävakaan metaanijään muodostaa uudisenerginen BIO-prosessi.

  The Door to Hell (Ovi helvettiin)


  Lataaja: MyDes18 , 26.08.2011
  Tämä paikka on Uzbekistanissa paikalliset kutsuvat sitä “Oveksi Helvettiin “. Sen sijainti on lähellä Darvazin pikkukaupunkia. Tämän paikan tarina kestänyt jo 35 vuotta.Aikoinaan geologit olivat poraamassa kaasua .. Sitten yhtäkkiä porauksen aikana he olivat löytäneet maanalaisen luolan, se oli niin iso, että kaikki porauspaikan laitteet ja leiri joutuivat syvälle syvälle maan alle. Kukaan ei uskaltanut mennä sinne alas, koska luola oli täynnä kaasua.

  Siksi he sytyttivät sen, niin että myrkytön kaasu voisi tulla ulos reiästä, ja siitä lähtien se on palanut jo 35 vuoden ajan tauotta. Ei kukaan tiedä kuinka monta tonnia erinomaista ??kaasua on poltettu kaikki nämä vuodet, mutta sitä vain näyttää olevan äärettömästi siellä.
  ————-

  METAANIJÄÄT SULAMASSA YDINmaailmankatastrofissaan
  _________________________________________________

  * Minua tässä esitetyssä kartassa ensimmäiseksi kiinnosti eräs yksityiskohta. Miksi i h m e e s s ä metaania alkoi purkautua vain siitä paikasta, johon Fukushiman räjähtäneet ydinvoimalat on nyt 10kk putkessa syytäneet raskasvesiään ja säteilyenergiaansa sponttaanisti fissioimaan liikaenergioitaan? Niin t u s k i n on mikään yllätys, että meren pohjassa metaanijää on erittäin herkässä +2C ballanssissaan. Ja kuten TVO:n Itämeren mettanikaasujen vastaavista räjähdyksistään TVO:n ympärillä mm. Turun edustalta jo 80- luvoilta tiedämme. Ydinvoimaloitten lämmin ja säteilyn energisoima lauhdesaasta on Suomesakin metaanikuplinnan syy.

  * Artikkeli alleviivasi, ettei ilmiötä ole havaittu ENNEN Fukushiman syytämiä ydintuhoja! Hyvät kansalaiset. Fukushimavideo jassa seikkaperäisesti kerroin miten Japanin maan alla ja merissä odottelevat metaanijääklatraatit on saatu epäbalanssiin etenee säteilytuhoonsa. Ei todellakaan enää mikään ihme. Että maailman 3 suosituin Dutchinsen videoni CIA sensuroi nyt paniikissa. Koska kaikki, jota siinä esiin toin ja ennustin näyttää toteutuvan vääjäämättä. Kaksi aiheesta kertovaa karttaa. Ensin miten merivirrat alkoiovat jo kuukausia sitten viedä fissioivaa säteilyn kyllästämää lämmittävää raskasvesi-, yliraskasvesilasteja syviin merenpohjiinsa Fukushimasta koilliseen:

  [img]http://kuvaton.com/k/Y1dK.png[/img]

  Sitten T&T:n kuvaa siitä mitä on alkanut tapahtua kun säteilyn lämmittämät ja säteilyerosoimaan alkaneet tritiumien ja deuteriumien raskasvedet alkavau uittaa energialisiään erittäin herkästi sulamaan ruvenneille metaanijääsyvänteille tietän raivaten kohti hotspottia. Eli Pohjoisnapakalottien suurmerien metaanijääklatraattivuoria!Jahas ja jo n y t on alkanut paniiki tiedepiireissä miten hallitsemattomaan YDIN- tuhoon Maapalloamme ollaan suistamassa. Jupa ju poistetaan Arton tästä kertova video! sillä ongelma v a r m a a n poistukin.))

  [img]http://kuvaton.com/k/Y1d7.jpg[/img]

  T&T. UutisetRaili Leino, 7:39 Tutkijat kiistelevät äskettäin havaituista hurjista metaanipurkauksista Itä-Siperian merialueella

  Venäläinen tutkimusalus on löytänyt ennennäkemättömän valtavia metaanipurkauksia merenpohjasta Itä-Siperiassa. Tutkijat kiistelevät nyt siitä, onko ilmiö seurausta ilmaston lämpenemisestä vai onko se ollut aina olemassa, mutta havaittu kaukana asutuksesta olevilla seuduilla vasta nyt.

  Akateemikko Lavrentjev -tutkimusalus on purjehtinyt noin 25 000 neliökilometrin alueella itäisellä Siperian pohjoisrannikolla. Tutkijat tekivät retken aikana hyytävän havainnon: mannerjalustan merenpohjasta pulpahtelee ilmaan valtavia metaanituprahduksia, joiden kaltaisia ei ole ennen nähty.

  Metaani on noin 25-kertaisesti pahempi kasvihuonekaasu kuin hiilidioksidi. Aiemmin merialueelta on löydetty soihtumaisia tai suihkukaivomaisia metaanipurkauksia. Nyt Igor Semiletovin tutkimusryhmä havaitsi ensimmäisen kerran voimakkaita jatkuvia metaanivuotoja.

  Metaanilähteitä on yli sata, ja suurimpien halkaisija on yli kilometrin. Semiletov toteaa Daily Mail -lehdessä, että kaikkiaan lähteitä saattaa olla jopa tuhansia. – Kartoitimme vain pienen alueen. Koskaan aikaisemmin emme ole nähneet mitään tällaista.

  Itä-Siperian rannikolla Laptevin meren ja Tsuktsien meren välillä on kahden miljoonan neliökilometrin suuruinen veden peittämä ikiroutainen alue, joka on keskimäärin 50 metriä syvä. Mannerjään määrän vaihdellessa alue on ollut vuoroin kuivaa maata, vuoroin veden alla. Jääkauden aikana se oli arktista tasankoa, ja metaani pysytteli ikiroudan vankina. Nyt ikiroutaa peittää vesi, jonka lämpötila on 12–15 astetta korkeampi kuin ilman keskilämpötila samalla alueella.

  Meri on suurimman osan vuotta jäässä, ja metaani purkautuu jäähän muodostuneiden avantojen kautta. Ilmakehän metaanimäärä noussut
  Metaania on kaikkialla merenpohjassa, mutta valtamerialueella se hapettuu hiilidioksidiksi ja vedeksi jo ennen pintaa. Itä-Siperiassa vesi on niin matalaa, että kemiallista reaktiota ei ehdi tapahtua ja metaani pullahtaa ilmakehään sellaisenaan.

  Aiemmin Semiletov arvioi Itä-Siperian merenpohjan metaanipäästöt kahdeksaksi megatonniksi vuodessa, mikä on suunnilleen yhtä paljon kuin kaikkien muiden merenpohja-alueiden päästöt yhteensä. Nyt Semiletov uskoo vanhan arvionsa menneen pahasti alakanttiin. Tutkimusryhmä etsi metaanikuplia seismisten ja akustisten havaintolaitteiden avulla.

  Nykyarvioiden mukaan arktisella alueen ilmakehässä on 1,85 ppm metaania, mikä on korkein arvo 400 000 vuoteen. Ppm on miljoonasosa, kuten prosentti on sadasosa. Ilmakehän metaanipitoisuus on yli kaksinkertaistunut esiteolliseen aikaan verrattuna.

  Semiletovin viime viikolla Amerikan geofysiikan seuran kokouksessa San Franciscossa julkistamat tulokset ovat herättäneet vilkasta keskustelua. Osa tutkijoista pelkää ilmiön johtuvan ilmaston lämpenemisestä. Osa uskoo, että metaania on purkautunut merestä aina, mutta ilmiön laajuus on havaittu vasta nyt.

  Routainen biomassa on tuntematon riski
  Laajemmin tunnettu metaaniriski koskee Siperian mantereen ikiroudan sulamista. Routa on säilönyt valtavat määrät lahoamatonta biomassaa, joka alkaa hajota, jos se sulaa. Lämpötila- ja kosteusoloista riippuen biomassa voi hajotessaan tuottaa ilmakehään erilaisia määriä hiilidioksidia ja metaania – pahimpien skenaarioiden mukaiset seuraukset ovat ihmiskunnalle katastrofi.

  Esimerkiksi Yhdysvaltain Meri- ja ilmatieteen laitoksen tutkija Ed Dlugokencky arvelee The New York Timesissa, etteivät merialueen päästöt ole uusi ilmiö. Dlugokenckyn mukaan ilmakehän metaanipitoisuus arktisella alueella nousi kesällä 2007. Todennäköinen syy oli, että lämmin sää sulatti ikiroudan säilömää biomassaa, joka hajotessaan tuotti metaania ja hiilidioksidia.

  Vuonna 2008 samanlaista nousua ei havaittu.
  Pohjoisen ja eteläisen arktisen alueen metaanipitoisuuksien erot eivät ole myöskään kasvaneet viime vuosina. Suuri ero havaittiin vuosina 1991–1992, jolloin Neuvostoliiton talous romahti.

  Lisätutkimuksia tarvitaan
  Dlugokenckyn näkemyksen mukaan metaani voi kuitenkin nopeuttaa ilmastonmuutosta positiivisen takaisinkytkennän kautta: lämmin sää vapauttaa lisää metaania, joka puolestaan lämmittää ilmastoa lisää. Dlugokencky ei kuitenkaan näe tämänkertaisia havaintoja minään käännekohtana tai katastrofina.

  Lontoon yliopiston tutkija Euan Nisbet pitää tärkeänä paikan päällä tapahtuvaa havainnointia, koska arktisella alueella on talvisin niin pimeää, etteivät satelliitit pysty tekemään kaikkia havaintoja. Moni ei kuitenkaan halua matkustaa Itä-Siperiaan – varsinkaan talvella. Nisbet myös valittelee, että Euroopan unioni peruutti hankkeen, jonka avulla olisi mitattu arktisen alueen metaania nimenomaan sen perusteella, tulevatko päästöt soista, kaasukentiltä vai merenpohjasta.

  raijasivu

  December 17, 2011 at 11:44


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: