Valtion Virallisen Totuuden Kaato-paikka

Laatutakuu: Pelkkää 100x Sensuroitua Asiaa

Lääketiede = Noituus

 Lääketiede = Noituus

Täsmennettynä: kreikaksi noituus <pharmakeia>

.

.

Toki tyttölapset hihittävät tälle – juna ei siitäns pysähdy. Ensimmäinen käännös asiasta tehtiin jo 2000vuotta sitten, kirjeessä Galatalaisille:

“Lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.”

Alla pieni näyte noitien maailmasta jossa sinäkin vielä elät. Tässä wordpress -sivussa se tosin on vailla kuvia … syystä että kuvien lataus ja asemointi sattuu olemaan työtä. Samalla kappalejako .pdf -tiedostossa on pysynyt koossa: wordpressin tuskainen alusta ei näet anna tuoda tähän mitään valmista, jokainen rivinväli vaatii erikseen editoinnin ja tarkistuksen tarkistuksen – eikä silti huomenna näy oikein :( … Palstan editointi onkin Työtä josta isoveli ei tykkää, ja haluaa häiritä ja deletoida sensuroida kaikin keinoin. Jonain päivänä silmäsi aukiavat ja opit mitä keinonsa ovat…

 

Tämä sivu on vajaa ja vanha versio.

 

Selaa viimeisintä täyttä versiota tästä ikkunasta:

eipäs näykään enää … JO rahvaan silmiltä SENSUROITU

.

.

.

.

.

 

SENSUROITU on alati SENSUROITU

.

 

Tässä em. slideshare.net -sivulle suora linkki:

www.slideshare.net/syottovasikka/sensuroitu-fibromyalgia

 

.

.

.

.

See the latest version here – Viimeisin versio täältä

Valitse sisällysluettelosta, klikkaa:

http://jmp.sh/H4jK8mj

Uusimmat versiot – www jumpshare com – valitse ja lataa vaikka kaikki kerralla!

.

.

.

Sensuroitu Fibromyalgia – PDF tiedostona, Erilainen.Worpress com

Sensuroitu Fibromyalgia

 ↑ klikkaa ensin linkkiä ↑

senjälkeen klikkaa näkyviin tullutta .pdf dokumentin kuvaketta suomi-orwellin-valtakunta

.

.

.

.

 

 

 

Salattu Operaatio – Tyttöjenjuttu.fi

Alaikäiselle tyttärellesi on vastikään 10/2013 postitettu ministeriöstä tärkeää ‘tietoa’ – sinulta kysymättä. Pinkkipaperilla tyttöjenjuttua – PYRAMIDIN ja (tietenkin) satanistisarvien suojasta (vrt. kansikuvan “tyttöjen” yläpuolinen suojasymboli).

Verorahoillasi…

Täysin tarpeeton uusi rokote-operaatio jota ilman ihmiskunta on selvinnyt tuhansia vuosia. Tarpeeton – kaikille paitsi – niin päättelepä kuka kerää miljardit, mikä on ohjelman takana.

Sinulta on EUkumenia -huijauksien avulla viety jo oikeus lapsiesi kasvatukseen, heidän tulevaisuuteensa, terveyteen ja nyt sukusi jatkumiseen… Tokihan teksti ohjeistaa alaikäistäsi ‘juttelemaan’ rokotteesta. Lisätietoja kuulema saa systeemille kuuliaisuutensa vannoneelta ja siltä palkkansa saava tippaiitalta. Siltä, joka vanhempien nimenomaisesta kiellosta huolimatta äkkiä ja salaa rokotti lapsesi Neuvolakäynnin aikana – äidin ällistyneenä seisoessa vieressä…

Luepa mitä tämä merckillinen huijaus pitää sisällään.

Alla alaikäisille Suomen tytöille lähetetty kirje kokonaisuudessaan. Siinä heiltä edellytetään vastuun ottamista omasta ja sukunsa tulevaisuudesta – merckin ehdoilla, yhden lappusen tarjoamin tiedoin. ja opettajain auktoriteettiin nojaten. Ja mikäli uskallat epäillä tätä uskontoa, olet tietenkin ääliö, foliohattu ja hoidon tarpeessa; koko koulun organisoidun kiusauksen kohde. Ja mikä parasta, lammaslaumasi innostetaan määkimään ja repimään sinut jos et ole pilleriuskovainen – rokottamattomanahan ‘levität seksisairauksia’ ja olet yhteisölle vaarallinen. Todellakin, ainakin valta’yhteisölle’…

Kiusaaminen on tietenkin osa agendaa ja tarkasti suunniteltua, hallittua… jumal’aasi et saa epäillä, pelkkä kysymyskin on sille uhka.

…pelkkä kysymyskin on sille uhka.


.

.

Systeemi vapisee ja pakenee sensuurin taakse murhiansa piiloon; ‘kiitos’ pakkopiikkiTHL – slideshare.net on jo sensuroitu.

 

WANHA versio on poistettu, hae uusi yli 500 sivuinen, kts.  https://erilainen.wordpress.com/2014/03/26/sensuroitu-fibromyalgia/

.

.

.

.

.

.

Viimeisin 2/2017-versio löytyy myös scribd.com/syottovasikka sivulta – joka on myös jatkuvan sensuroinnin kohde.

Tänään 2/2017

http://www.scribd.com/doc/215218247/Sensuroitu-Fibromyalgia

 

 

 

.

.

.

.

.

Advertisements

Written by preparator

January 31, 2014 at 14:26

Posted in z

%d bloggers like this: