Valtion Virallisen Totuuden Kaato-paikka

Laatutakuu: Pelkkää 100x Sensuroitua Asiaa

Öljy – Luonnontuote – Ei Lopukaan

Wanha Wersio 31.12.2013

Suoralinkki http://wp.me/px1AT-Gs

.

.

Öljy, Luonnontuote

.


Alkulause: Läpisaastainen Plutoniumtuotanto-höyrykeitto-prosessi (“ydinvoima”) käyttää 1 kW sähkön tuottamiseen 10 kW dieselöljyä.

Plutoniumtehtaan, nk. ydinvoimalan jokainen ‘tuottama’ 1 kW – tuottaa ‘sivutuotteena’ 3kW hukkalämpöä – joka pumpataaan mereen.

Hollanin Tuulipuistot – Energianegatiivisia


Jatka lukemista, seuraava blogisivu kertoo tuosta aiheesta sinutkin säteilyttävät nyanssit…

Kuvat: tämä blogisivusto on jatkuvan viran omais häirinnän kohteena:

Jos jotain kuvaa ei näy, klikkaa ja suurenna, saattaa onnistua. Tai palaa toisena ajankohtana…

Tai lataa samat .pdf tiedostoina koneellesi, kopioi, levitä: http://www.scribd.com/Syottovasikka

.

.

.

Klikkaa tästä viimeisin .pdf -versio, Worpress.com

Oljy Luonnontuote

 ↑ klikkaa ensin linkkiä 

senjälkeen klikkaa näkyviin tullutta .pdf dokumentin kuvaketta ja pdf-tila aukeaa: suomi-orwellin-valtakunta 

.

.

.

.

Tai valitse sisällysluettelosta, klikkaa:

http://jmp.sh/H4jK8mj

Uusimmat versiot – www jumpshare com – valitse ja lataa vaikka kaikki kerralla!

.

.

.

.

.

.

.

Wanha Wersio 31.12.2013, jatka tästä:

ÖLJY

Sitä voidaan tislata kotimännystä, pajupusikosta tai lähes jokaisesta peltokasvista. Miksi näin? Koska öljyä on eri muodoissa kaikkialla luonnossa. Luonto, kasvit, eläinkunta ei selviä ilman öljyä.

Vastoin 60 luvulla aloitettua reporadion satua, ÖLJY EI LOPU. Nukahdin jo 60-luvun lapsena öljyloppuutuutulauluun. Joka kahdelta kanavalta tätä pajunköyttä on syötetty 40 vuotta 24/7 – YLEnpalttisesti. Kaikki kansakunnat ovat tämän ’faktan’ nielleet jo äidinmaidossa … Kaupan kassajonoissa asiaa kerrataan ’uutisten’ innoittamina: “…öljy loppuu öljy loppuu öljy loppuu öl.. …Mutta. Eräänä päivänä heräsin tästä propagandapainajaisesta… eikä öljy ollut vieläkään loppu.

Öljyä on maapallo niin täynnä, että sitä tursuaa maan pinnalle ja meriin, tuhansia öljytankkerilastillisia vuodessa. Sadun pyrkimyksenä onkin verottaa kuulijoita: tyhmyydestä sakotetaan eräässä Stasilandiassa jopa 95%. Tässä eräs tieteen tutkimus (erään sadoista) Tyynenmeren pohjan öljyvuotolaikusta: http://www.sciencedaily.com/releases/2009/05/090513130944.htm

.

Öljyä tursuaa merien pohjista jatkuvasti – kalat ja eliöstö syövät sitä – ja loput vajoaa pohjaan… TÄYSIN LUONNOLLISESTI. Kuva: UC Santa Barbara, Woods Hole Oceanographic Institution (WHOI)

Satelliittikuva hyödyntämättömän luonnonöljyn täysin luonnollisista täysin saasteettomista (huh!?) luonnonöljylaikuista Meksikonlahdella 2005

.

.

Maanalaisia öljylöydöksiä tulee jatkuvasti lisää, jopa niin paljon että uutisointi on kielletty (herkkusienisato voisi vaurioitua). Eräs merkittävä, vuoden 2008 kesällä julkistettu ja hintaromahduksen takana ollut Colorado Green River shale oil kattaa USAn kulutuksen 1000 vuodeksi (nykytekniikalla hyödynnettävissä noin 300v). Ainoa uhka tuon öljyn käyttöönotolle on obamastalinismi – vatikaanin ohjelmoimat viherpipot tekevätkin raivoisasti lakiehdotuksia tuonkin öljykentän tulppaamiseksi. Muualla USAn öljyalueiden hyödyntäminen onkin laeilla estetty 90%sti = ’liitoravien elinalueet kärsisivät’. Esim Kalifornian valtion vararikon partaalla hoippuva budjetti väistyisi kokonaan ja heti pelkästään myymällä porausoikeuksia…

Kts. http://www.ostseis.anl.gov/guide/oilshale/index.cfm

.

Maan-alaiset luonnon varannot luonnonöljyä – eivät lopu kesken!

.

oil crude

Merenpohjasta rannalle killunut kauhea saastelätäkkö josta hesarisi kieltäytyy kertomasta  – luonnosta, luonnollisesti…

oil crude 02s

Jossain maasta tursuava luonnontuote – öljy – sotkee kulkijoiden jalat.

Raakaöljyn hinta on sidottu dollarin kurssiin. Polttoaineen hintaan merkitys on vähäinen: kun kaikki kerrannaiset veroa-veron –päälle efektit lasketaan yhteen, veron osuus lienee 95%.

Mikä pitää piti öljynhintaa alle 50$? …liuskekivi öljyn nosto maksaa 40-50$ barreli. Niinkauan kuin tuon laajan Coloradon öljykentän hyödyntäminen on mahdollista, öljyn hinta ei pysy pitkään tuon rajan yläpuolella. USAssa hintatasoon vaikuttaa myös jalostamokapasiteetin lakiin kirjattu lisäyskielto. Sen lisäksi keinotekoisia pula-aikoja on järjestetty kunkin osavaltion erilaisilla tuotevaatimuksilla, (jalostamoseisokit ennen lomakautta jne).

Viherpipojen avulla suoritettu itäinen globaali mediaivopesu saattaa hyvinkin onnistua ‘öljyn loppumisprojektissa’ niin hyvin että hinta saadaan taas ‘kohdalleen’. Onhan taustalla Vati kaanin globaali median hallinta. Tätä puoltaa myös koko maailman poliittisen koneiston vaatima voitelu joka tällä hetkellä kitisee liian halvan öljynhinnan seurauksena. Alhainen hintataso ’ei ole kenenkään’ etu ja kaikki tuottajamaat tekevät kaikkensa öljyloppuu –’uutisen’ pitämiseksi päällimmäisenä.

Öljynhinnan jatkuva nousu vuoden 2008 Coloradon löydöksen aiheuttaman romahduksen jälkeen osoittaa nyt (2011) että maailman toiseksi suurimman Kanadan Athabasca Tar Sands -esiintymän “suojelu” ilmeisesti on myös ‘onnistumassa’.

Paawi tekee sen banaaneilla!

20.12.2011 “Ei enää Chiquitan banaaneja minulle“, twiittailee Kanadan mamuministeri  Jason Kenney.Taustalla pitkään jatkunut öljynhinnan pumppaus joka on jämähtänyt maailman suurimman öljykentän, Kanadan Tar Sands – öljyhiekka – kentän eteen. Nyt paawi on käskyttänyt terror ismi tukijoitaan mukaan sotaan: rikoksistaan tunnettu Chiquita banaaniketju on ilmoittanut ettei se käytä tuotannossaan kanadalaista öljyä ja kehoittaa kaikkia muitakin boikottiin… ÖLJYN hinta on hilattava pilviin sanoo maailman suurin osakkeensomistaja. Oikeus määräsi Chiquitan maksamaan $25milj korvauksia 2007 – jäätyään kiinni Kolombian mafian tukemisesta – asiaan kuuluu  tietenkin se, että kyseisen firman päälakimies on obaman hallinnossa – eikä ole vastuussa tekosistaan. Kas, rikoksethan teki yritys eikä asioista päättäneet jessuhuijarit.

Ydinvoideltujen ydinhuijaus-väline – eduskuntatalon lisäksi.

“No more Chiquita bananas for me,” Immigration Minister Jason Kenney tweeted. SEAN KILPATRICK/THE CANADIAN PRESS
Kenyon Wallace Toronto Star Oilsands PR battle goes after Chiquita bananas Published On Mon Dec 19 2011 thestar com/news/canada/politics/article/1104496–oilsands-pr-battle-goes-after-chiquita-bananas?bn=1

Banaani – Kukkahattutädille riittävän yksinkertainen yksikkö – sehän käy öljyhuijauksessa kuin myös ydinhuijauksessa.

“Eduskuntatalokin säteilee”, sirkuttaa paawin pillerinpyörittäjä. Näistä tunnistat höynäytetyt ja maksetut bloggarit keskustelupalstalla. Iltasanomista luet kyllä heti jos joku jälkimmäisen keuhkoihinsa imaisee. Banana; Is This the Poster Food for a Radiation Menace? By DENISE GRADY Published: April 11, 2011 www nytimes.com/2011/04/12/health/12essay.html?_r=1

Jätä sinäkin Chiquitat K-kauppi aasi murheiksi…

.

.

Öljykö Saaste?

.

Kalifornian rannikolla sitä vuotaa mereen luonnonhalkeamasta, (tehnyt jo ties kuinka kauan) yhden öljylähteen verran, jatkuvasti. Mitä tapahtuu?

Korallit lihoo…

.

Summerland, Calif. Tammikuun 29 1969: Union Oil Co. öljynporauslautan pääputki räjähti, tuloksena 200,000 gallonaa öljyä levisi 30 mailia Rincon Pointista Goletaan, Santa Barbaran rannoille. Öljy saastutti myöhemmin myös Santa Cruz, Santa Rosa ja San Miguel saaria… (11vrk pääputki halki, kaikki valui mereen). Katastrofi oli paikallisesti karmea… kts esim  youtube.com/watch?v=P95w4at0ITU

Nyt Vuoden 1969  katastrofista ei näy enää jälkeäkään. Missä on siis tuo rantoja saastuttanut öljymössö? Mikrobit hyödynsivät öljyn, sen söi pieneliöstö, sitten kalat… Kirjavat koralliriutat ja kalaparvet täyttävät nyt ne alueet. Nyt riidelläänkin lakituvissa siitä että noita vanhoja nykyisin käyttämättömiä porauslauttoja ei mereltä saa purkaa. Entiset öljyvuotoalueet ovat kala/koralliparatiiseja vailla vertaa… Meksikonlahden räjäytetyn (2010) syvänmeren öljyporauslautan onnettomuudesta ei näy jälkeäkään: tämä huijaus selitetään nyt sillä että yllättäen eliöstöt päättivät syödä kai ken (Paavillinen massamedia markkinoi tätä hinnanosto-hypeä maailman suurimpana onnettomuutena)

.

Joulukuun 23 1941, 440-jalan pituinen öljytankkeri Montebello, jossa lastina oli 3 miljoonaa gallonaa raakaöljyä, upposi Japanilaisen sukellusveneen torpedon upottamana. Se on levännyt siitä lähtien Kalifornian rannikolla pohjassa Cambrian edustalla. Viimeisen parin vuosikymmenen ajan on pelätty sen hajoavan ja levittävän tuota kauheata ydinvaaral eikun siis luonnontuotetta mereen ja tekevän kauhian katastrooffin. Montebellon sisältämä öljymäärä oli kuusinkertainen 1990 American Trader öljyvuotoon verraten Huntington Beach’illa. Se olikin kauhia onnettomuus, monta tuhatta lintua kuali (Tuulimyllyfarmi tappaa saman verran 10 -vuodessa), ja ja ja se pilasi rannikkovesiä usiamman viikon, kertoo LATimes; By Tony Barboza, Los Angeles Times October 21, 2011.

Vaan eihän tämä mitä: nyt laivaa on sukellellen tutkittu, säiliöitä porattu ja näytteitä ihmetelty: öljy on kadonnut! Tankeissa on enää merivettä… voi mikä vahinko CO2 kylän viherpipoloille – ei vahinkoa.

.

Pahan onnen laiva – ja kadonnut katastrofi.

.

.

Ei öljy ole saaste vaan hyvinvoinnin tarjoava luonnonvara. Tokihan luonnolle paikallinen haitta syntyy jo liiasta vedestäkin, järkevä käyttäytyminen on joillekin ihmisille normaali olotila ilman viherpipolan havumaja-linkola verojakin …(Jonka CO2-öljyloppuu-aivopesun takana luuraa ydinvoitelupaljuja keittelevä vati kaani.). Enkä tietenkään hekumoi kuolleilla linnuilla: ikävän ydinvoitelun tuho onkin öljyn vaarattomuus suhteessa muihin energiamuotoihin, siksi oiketa tietoa ei kansalaisille saa antaa. Lue Lisää…

.

Lähikuva kalojen välissä ‘kauheasta luontoa !saastuttavasta’ öljy-metaani aukon purkauksesta. Kaasukuplia ja pohjaan jääneitä bitumikokkareita.

.

Vuosituhannet on Öljyä on tursunnut Coal Oil Point’in lähellä olevan Santa Barbara Channel’n merenpohjasta – jopa yli kymmenen tuhatta litraa – joka päivä Tätä ei tietenkään sovi lopettaa eihän, viherpipojen poliittinen rahakone eikun siis paawin verodirektiivi ‘ekosysteemi’ kärsii? Esim poraamalla ylipaineinen öljy taltehen ennekuin se näin kauhistuttavasti pilaa merta – kuten vuosituhansien ajan onkin jo tehnyt… Tässä yhdessä tuhansista vuotopaikoista, joka vuosi maan sisästä tursuaa tankkerilastillisia, yli 3650 kuutiometriä/v… Tietenkin ajoittain merilinnut saastuvat tästä kauhiasta öljystä ja osa kuolee ennekuin merileijonat kerkeävät ne julmasti popsimaan massuunsa; tänäkin vuonna 3kk sisällä jo n. 140kpl eli 0,000000000000000000002% koko rannikon lintukannasta! Natural oil seepage off Santa Barbara takes a toll on seabirds, Dozens are turning up along the coastline coated in crude oil and tar. Hardest hit have been common murres, penguin-like birds that spend most of their lives on the water. By Tony Barboza, Los Angeles Times March 7, 2012 latimes com/news/local/la-me-oil-birds-20120307,0,3147878.story

.


.

Metaanireservit – ÖLJYÄ SUUREMPI – LUONNOLLINEN energiavara

Vielä täysin koskematta! Näiden erittän syvällä olevien metaani-hydroxidi -varantojen hyödyntäminen on teknisesti haastavaa.

.

Tässä joitakin valtavia ‘metaanivarastoja’; kuva US Geological Survey 2000

Esiintymä ja kuinka sitä hyödynnetään. Sitä purkautuu jatkuvasti ilmakehään … eikä varmasti ole huomioitu hilpeissä pelikonsoli tason ilmastomallinnuksissa.

‘Ylimääräinen’ paineessa oleva metaani purkautuu meriin, ilmakehään.

Tällä Metaaniklaattarilla – joka käytännössä on kerroksena koko maapallossa, on toinenkin puoli. Se pysyy maan sisässä vain tasalämmössä korkeassa paineessa. Mutta ei kestä ydinvoimaloiden viimeisintä Plutonium säteilykuormaa, vaan lämpenee ja räjähtää arvaamattomasti. Eräänä esimerkkinä tyhjän Fukushima Daichii 4-reaktorin räjähdys, jolle ei löydy muuta selitystä kuin ulkoinen aiheuttaja. Tämä on A rto Laurin mukaan alapuolella lämmennyt metaani ja ydinsäteilylaitoksen säteilyn huokoiseksi pilaama peruskallio.

Fysiikan lakien mukaan, muutaman asteen lämmennyt metaani räjähti tilavuudeltaan yhtäkkiä 1700-kertaiseksi, tässä syöksyi Plutoniumin kanavasäteilyn ‘mössöksi’ poraamaa peruskalliota kalliota ylös ja romahdutti TYHJÄN reaktorin. Tapahtuma joka voi toistua missä tahansa Plutonium pöntössä – joita on maapallolla nyt 500kpl… Reaktori oli tyhjä kun Plutonium viritteinen vanha yli-ikäinen ‘pönttö’ oli rajusti yliviritetty, ja siitä repeilleet osat piti puhdistaa reaktorin ytimestä. Lue Lisää http://wp.me/px1AT-CY

.

.

“Metaani on orgaaninen hiiliyhdiste joka sisältää kaiken elämän edellytyksen eli hiilen”. (Sitähän se sisältää tuo mediaohjelmoitu viherhulluin hiilidioksidikin… ) …”Tämä tuottaa bakteereille ravinnon eli energian. Metaania syntyy järvien pohjissa joista sitä nousee runsaasti” – nyt Angela Sanseverino, David Bastviken, Water and Environmental Studies (WES), Linköping University tutkimuksessa sitä löydetään myös kalojen vatsasta… “On kuin avaisimme mustan laatikon” sanoo Angela … (eli toisin sanoen emme tiedä tästäkään alastoman hullun CO2-keisarin vaatteesta mitään.) “Mitä ??? tapahtuukaan ruotsin järvissä talvella” Angela aprikoi – vaatien lisää CO2-veroja pelastamaan maailmaa eli paawin kultaharkkoholvien laajennukset – siitäkään mitään tietämättä. sciencedaily com/releases/2012/08/120827074226.htm

Kuva: Water and Environmental Studies (WES), Linköping University: Kuinka elämän eliksiiri, höynäytettyjen verojuoma eli CO2 joutuu kalain vatsaan ja sieltä ruokaveropöytääsi


.


Espanjan korkeudesta olevasta USA:n maaperästä Oregonista  löytyy noin vaan metaanikaasuklatraatteja!
Ilmankos Suomen maaperässä paljon suuremmin määrin esiintyvät anairobisen Itämeremme ja jääkausien Oregonin lailla kalioomme injektoimat metaanikaasuklatraattien varannot ON TABU! Tämä on kanssa aivan herkkua, että Japani ryhtyi h e t i ydinvoimaluopumisistaan tällaisin hankkeisiin! Onnea Japanille tässä uudessa ydinvapaassa tulevaisuuden toivossanne. Lisäksi metaaniklatraatti on sekä puhdas, että uudistuva rajattoman reservin polttoaine.” Kts Tehomylly .net -> Yleistä keskustelua /raijasivu

Japani kokeilee “palavan jään” poraamista merenpohjasta – ensimmäisenä maailmassa T&T. UutisetKia Kalliola, 10:29 2011,  Japani suunnittelee kokeilevansa metaanihydraatin porausta merenpohjausta, Discovery News kertoo. Projektin rahoittamiseksi maan talous-, kauppa- ja teollisuusministeriö hakee hallitukselta 88 miljoonan euron tukea. Metaanihydraatti tunnetaan myös nimellä ”palava jää”, ja sen koostumus muistuttaa huokoista sorbettia. Vesijään sisään on lukkiutunut metaania, jota löytyy syvältä veden alta tai ikijäästä, 23-kertaisessa paineessa ilmakehän paineeseen verrattuna. Japanin yritys porata maakaasua merenpohjan metaanihydraattiesiintymistä on maailmassa ensimmäinen laatuaan. Muutamia viikkoja kestävä kokeiluporaus aiotaan tehdä merellä Tokiosta lounaaseen. Aiemmin metaania on onnistuttu poraamaan maalla sijaitsevista metaanihydraattiesiintymistä Kanadassa. Vuonna 2008 suoritettu poraus toteutettiin Japanissa kehitetyn teknologian avulla.

.

.

Siperian Kokoinen Ilmastohuijaus – taas

Tiedemiesten arviot Siperian tundran metaanipäästöistä eivät ole olleet puoliakaan todellisista. Sehän oli aikoinaan lämpimän ilmakaupan ‘miljardihyvitysten peruste’. Tällä viherpipojen avulla markkinoidulla $$$$-hömpällä jokaiselta suomilaiselta viedään nyt vuosittain tuhansia vero-euroja ‘korvauksena puhtaasta siperiasta’ – jesuiittapäällikkö putinin lämpimän ilmastohupparin taskuun… Itä-Siperian arktinen laatta ‘vuotaa’ 17 teragrammaa metaania vuodessa. Yksi teragramma vastaa 1 miljoonaa tonnia. Eli 17.000.000.000 tonnia metaania – huh, onpa autoilija rikollisillame mahdoton matka saada sama aikaan – semminkin kun metaani on 30x pahempi ‘ympäristöverokaasu’ kuin maan elämän edellytys, hiilidioksidiverokaasu.

Arctic Seafloor Methane Releases Double Previous Estimates Nov. 25, 2013 — The seafloor off the coast of Northern Siberia is releasing more than twice the amount of methane as previously estimated, according to new research results published in the Nov. 24 edition of the journal Nature Geoscience. sciencedaily.com/releases/2013/11/131125172113.htm

Methane 131125172113-largeSuosta tursuava metaani palaa…

.

Japani kokeilee “palavan jään” poraamista merenpohjasta – ensimmäisenä maailmassa T&T. UutisetKia Kalliola, 10:29 2011,  Japani suunnittelee kokeilevansa metaanihydraatin porausta merenpohjausta, Discovery News kertoo. Projektin rahoittamiseksi maan talous-, kauppa- ja teollisuusministeriö hakee hallitukselta 88 miljoonan euron tukea. Metaanihydraatti tunnetaan myös nimellä ”palava jää”, ja sen koostumus muistuttaa huokoista sorbettia. Vesijään sisään on lukkiutunut metaania, jota löytyy syvältä veden alta tai ikijäästä, 23-kertaisessa paineessa ilmakehän paineeseen verrattuna. Japanin yritys porata maakaasua merenpohjan metaanihydraattiesiintymistä on maailmassa ensimmäinen laatuaan. Muutamia viikkoja kestävä kokeiluporaus aiotaan tehdä merellä Tokiosta lounaaseen. Aiemmin metaania on onnistuttu poraamaan maalla sijaitsevista metaanihydraattiesiintymistä Kanadassa. Vuonna 2008 suoritettu poraus toteutettiin Japanissa kehitetyn teknologian avulla.

————————————————————————————–

.

Kiina – 200 vuoden öljyvarannot.

Maaliskuun 1. 2012 Kiinan luonnonvaraministeriö ilmoitti 25.1 triljoonan m3:n liuskeöljyvarannoista jotka riittävät seuraavat 200 vuotta. The resources ministry said on Thursday that preliminary surveys showed the country had explorable shale-gas reserves of 25.1 trillion cubic metres, in theory enough to meet China’s gas needs for the next two centuries. By Ambrose Evans-Pritchard 9:30PM GMT 01 Mar 2012 telegraph co uk/finance/china-business/9117072/China-claims-worlds-biggest-shale-gas-reserves.html

Israel – nyt Saudi-Arabiaa suurempi öljymahti

6.3.2012 Dr. Harold Vinegar, Israel Energy Initiative Ltd. öljy-yhtiön tiedemies sanoi haastattelussa Jerusalemissa että yritys on kartoittanut Israelin alueella varovaisesti arvioiden 250 mrd barelia öljyä. Käytännössä sama määrä mitä arvellaan olevan Saudi-Arabialla. Israelista tulee öljyntuottajamaa. News Brief  3/6/2012, Adar 12, 5772 Israel Capable of Producing 250 Billion Barrels of Oil israelnationalnews com/News/Flash.aspx/233988#.T1X4_vlbySo …haastattelu  israelnationalnews com/Radio/News.aspx/3825#.T1X6UvlbySo

Öljyn hintamanipulaattorien hätä!

“Meksikonlahden öljyn poraaminen, Kanadan öljyhiekka jne tulee tuplaamaan Pohjoisamerikan öljyntuotannon 26milj barreliin Citigroup’in analyytikkojen mukaan.” HAHHAH! Huomaatko miten tässäkin blogissa alempana mainitut, monikymmenkertaiset löydökset niin USAssa kuin ympäri maailmaa, ‘kätketään’ tällä ‘uutisella’. Deepwater drilling in the Gulf of Mexico, tapping shale deposits for gas and oil and Canada’s oil sands are among the ingredients that could see North America’s production of oil and natural gas liquids almost double to 26.6m barrels a day by 2020, according to a report by analysts at Citigroup. By Richard Blackden 4:29PM GMT 22 Mar 2012 http://www.telegraph.co.uk/finance/

.

.

.

.

Päivän UUTINEN: NYTimes raportoi valtavista öljylöydöksistä

– ympäri maailman 04/07/2011

Liuskeöljyn ja kaasun hyödyntäminen on alkanut Australia, Kanadassa, PUOLASSA, Ranskassa, Intiassa, Kiinassa, Ukrainassa ja Venäjällä, Pohjois-Afrikassa Michiganissa, Californiassa, Ohiossa: Kanadasta ja Australiasta tulee uusi Saudia Arabia-rypäs… Argentiinan 150 milj barrelin Vaca Muertan löydös mullistaa maan talouden. Argentina Hopes for a Big Payoff in Its Shale Oil Field Discovery By CLIFFORD KRAUSS Published: July 4, 2011, nytimes.com/2011/07/05

Hauska sossumedian harhautus: uutinen vilahti hetken itsnäisyyspäiväjuhlien aamussa…

.

Heinäkuu 2011: New Yourk; ALBANY — Gov. Cuomo: uusi Pennsylvanian tutkimus osoittaa että Marcellus Shale natural-gas kenttä New York’in rajalla voi tuottaa jopa 25% koko USAn kaasuntarpeesta, ja luoda satoja tuhansia työpaikkoja. Tutkimuksen mukaan kentän hyödyntäminen ei aiheuta haittoja luonnolle, sen hyödyntäminen on alkanut huomattavasti luultua nopeammin; viime vuoden kapasiteetin kasvu oli 77% ja noussee vielä 250%. Tänä ja ensi vuonna tulee n.2500 uutta porakaivoa ja sen jälkeen JOKA VUOSI saman verran lisää… budjetti oli vuonna 2008 $3mrd, tänä vuonna jo 12$mrd. (Montako kaasunporausreikää on jo nyt, 07/2011, se SALATAAN; arvioni budjetin perusteella on n.5000kpl) NYPost By FREDRIC U. DICKER State Editor Posted: 12:36 AM, July 22, 2011

.

.

Viher Vaarallista…

…kun öljy ei lopukaan.

19.10.2011 Maakasulöydöksien määrä eikun paisuu: viimeisen kymmenen vuoden aikana yli miljoona USAn maanomistajaa on vuokrannut maansa oikeudet kaasunporaus yhtiöille. Nyt tietenkin energianhintaa pumppaavat viherpipot “ovat huolissaan” porauksista jotka ulottuvat – niin katsopa tarkemmin alempaa Tyynen Valtameren vihersaasta-verotuspotentiaalia. Kuka omistaakaan maan myrkkyjä ilmakehään syöksevät tulivuoret ja joutuu paawin CO2-verot niistä maksamaan? Drilling Down, Rush to Drill for Natural Gas …By IAN URBINA, NYTimes October 19, 2011

Sosiaalisen Oikeudenmukaisuus -rakennuskuplan masinoineet kiinteistölainarahoittajat korjaan romahduttajat Freddie Mac, Fannie Mae ja nk. valvova Federal Housing Finance Agency ovat alkaneet kiinnostua tästä porausoikeuksien myyntibisneksestä ja tullevat aikanaan vääntämään uudet lakipykälät näiden rahalähteiden monopolisoimiseksi veljeksille. Katso klikkaa ‘kuplanvenyttäjä’ Kenian savannien mussusankari Obamao blogisivu

24.10.2011 Porauskentät nousevat uusille alueille: Pohjois-Dakotan osavaltio kuhisee nyt öljynporaustorneja.  Fort Worth’issa on jo ainakin 2,000 kaasuporauskaivoa kaupungin alueella. Pittsburghissa onneksi kaupunginhallitus älysi kieltää (hyvinvoinnin)… Niobrara -kentän arviodaan sisältävän 2mrd barrelia, se sijaitsee Denverin lähellä Wyoming ja Nebraskan alueilla. Denver, Weld County, Wyomingin suuntaan sisältää jo 17,388 käytössä olevaa öljy ja kaasunporauskaivoa. Denverin kaupuki on USA 21:ksi suurin, 2,5milj asukasta. Drilling in Fast-Growing Areas Ushers in New Era of Tension By KIRK JOHNSON NYTimes, October 24, 2011

.

.

NYTimes: Liuskekaasun Vallankumous

Liuskekaasun Vallankumous:

Liuskekaasu on luonut jo yli puoli miljoonaa työpaikkaa Texasiin, Pennsylvaniaan, Ohioon jne. Lisää tulee sadoin tuhansin. Luonnonkaasun hinta on pudonnut kolmannekseen pudottaen sähkön hintaa. Ulkomainen riippuvuussuhde on mullistunut. Se haastaa kivihiilen – ja on tehnyt ydinvoiman (heh) kannattamattomaksi (jota se ei ikinä ollutkaan). Varovaisestikin arvioiden kaasua on sadan vuoden käyttötarpeeseen. Öljylöydökset huomioiden yli tuhanneksi vuodeksi.

Laajassa kaikenkattavassa tutkimussarjan yhteenvedossa Massachusetts Institute of  Technology kertoo:Kymmenen vuoden aikana poratun 20,000 liuskekaasu porakaivon jäljiltä nähdään että ympäristövaikutuksiltaan liuskekaasutuotanto on suurimmaksi osaksi hyvä.”
Shale Gas Revolution By DAVID BROOKS, published: November 3, 2011 , nytimes.com/2011/11/04/opinion

.

Shell Oil Nigeria saa saastuttaa kai ken…

…jättäen kansakunnan rutiköyhäksi.

Eipä se tunnu näitä veljesten ohjelmoimia viherpipoja haittaavan: mutta voi mitkä tappiot tässä syntyvätkään kaikenkansan poraillessa ohi Virallisen Öljyn Reikien. Kyseessä on hieman yhtä banaali jesuliittymä kuin taannoinen Israelilainen Poliisioperaatio: suuroperaation tuloksena saatiin takavarikoitua lähes puoli pakettiautollista väärennettyjä kananmunia…

.

.

.

.

Liuskeöljyä löytyy lähes kaikkialta;

psst. Ei Koske Suomea (=täysporauskielto)

El Paso Öljykuume 26.08.2011

Öljy ja Kaasuryntäys täällä tänään: ennätysmäärä ‘öljynporausoikeuksia’ kirjattu El Paso County assessorin toimistossa. “Vuonna 2008 näitä oli 20kpl, sitten 215kpl, sitten 320kpl ja nyt tänä vuonna jo 611 kpl ” sanoo County Assessori Mark Lowderman (täyttyykö 1000kpl vuoden loppuun?)… Vaikka El Pasossa ei ikinä ennen ole öljyä löytynyt, se sijaitsee osin Niobrara liuskekiviöljyesiintymän päällä; Niobrara jatkuu Wyoming, Kansas ja Nebraskan osavaltioiden alle. (Hmm. Haaskan rasvainen lahjusjuttu: mikään uutislähde ei puhu Niobrara’n jättikentästä.)

Yhdestä porareiästä poraus voidaan nykytekniikalla suunnata vaakatasossa minne halutaan; jos sinä et vuokraa öljy yhtiölle porausoikeutta, naapurisi tekee sen.” sanoo Steve Norris, jonka perhe omistaa T-Cross Ranchit länteen Fountain’ista. Transcontinent Oil Co. ja Pine Ridge Oil & Gas, sekä Edmond, Okla., Continental Land Resources, ovat suurimmat porausoikeuksien vuokraajat.

Muutama vuosi sitten porausoikeuksia vuokrattiin hintaan $2 eekkeri (n. ½hehtaaria). Helmikuussa kolmivuotiselle sopimukselle hintapyyntö oli jo 81$ eekkeri. Moni El Pason asukas on mediassa peloteltu pelkäämään pohjaveden saastumista. “Se ei ole ongelma kun porataan 3km syvyydessä, ‘ sanoo Norris. (LOL. Voi viherpipot, tässä syvyydessä EI OLE kirkasta juoma-pohjavettä. Vai oliko se niin että … jo neanderthalin ihmiset porasivat 3km syvyydessä  100.000 vuotta sitten ja sotkivat kaiken maan sulassa magmassa yms … nämä nk. neandertalia saastelähteet ovat jo pilanneet ‘öhö-pohjavedet’ elikkä koko pohjavesijuttu on höpötarina öljynhinnan pumppaamiseksi. Tokihan öljy-yhtiöitä tulee velvoittaa hoitamaan poraus ilman ympäristön saastumista; nykyisin nk. cracking nesteet eivät saastuta – valvonta pitäisikin kytkeä irti öljy yhtiöiden napanuaorasta. Tapahtuuko näin? Tuskin.) Boom time? Oil and gas leases flooding county assessor’s office August 26, 2011 1:57 PM DEBBIE KELLEY THE GAZETTE gazette .com/articles/assessor-123958-leases-county.html

On se vaan rahvaan ONNI ettäs Suo mesta ei saa porata maan sisässä olevaa liuskekaasua. Kävisi kuten Norjalle: ‘asiakas’ hinnat tuplaantuisi. Tai kuten tavalliselle paperille: koska veljekset tekevät Suomessa suuren osan maailman paperista, hinnan tulee olla Suomessa moninkertainen.

.

.

.

————————————————————————————–

.

.

Öljy ei Lopu ei – 2000vuoden varannot jo nyt tiedossa:


Uudet maailman maakaasulöydökset tulevat tuottamaan fossiili energia ‘ihmeen’.

USAn kaasuvarannot on juuri ‘päivitetty’ 35% ylöspäin, kattaa nyt sadan vuoden tarpeen. (Pelkästään yksi Colorado Green River shale oil esiintymä kattaa 1000v öljyntarpeen.)
By Geoffrey Lean Published: 7:57PM GMT 15 Jan 2010 Natural gas could provide a fossil-fuel miracle New drilling and refining techniques for natural gas have opened up a vast new supply, says Geoffrey Lean.
http://www.telegraph.co.uk/earth/earthcomment/geoffrey-lean/6998565/Natural-gas-could-provide-a-fossil-fuel-miracle.html

Huomattava öljyesiintymä löytynyt Tel Avivista itään. 24 Dec 2009
Significant Quantities of Oil Discovered in Center of Israel
by Tzvi Ben Gedalyahu http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/135178

(IsraelNN.com) An everlasting hope of finding significant amounts of oil in Israel may have been realized with the announcement Thursday that “significant quantities” of oil were found in a well in the area of Rosh HaAyin, a city located east of Tel Aviv on the western edge of Samaria.

Suunnattoman iso Israelin Tamarin kaasuesiintymän koko onkin aiempaa suurempi 08/11/09
Gas Field Near Haifa Exceeds Expectations — Again!
by Hana Levi Julian Shevat 1, 5770 / Published: 08/11/09, 3:43 PM / Last Update: 08/12/09, 3:08 PM http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/132849
(IsraelNN.com) The capacity of natural gas fields at the Tamar I drilling site off the coast of Haifa have exceeded the most optimistic expectations.- for a second time.
The natural gas reserves found at the site are 16 percent more than estimated, … The site is located about 80 kilometers (50 miles) off the coast of Haifa.
Tests by an outside consultant have revealed 207 billion cubic meters of gas. The previous estimate of 178 billion, made a month ago, was already 30 percent higher than original estimates.
“There is already enough Israeli made natural gas to provide for the county’s needs for years to come, said Avner CEO Gideon Tadmor and Delek CEO Tzvi Greenfield in a joint statement.

KukaKertoisiTotuuden?
Vakiovalinta Öljy Ei Lopukaan Elinaikanasi. Helsingin-Sanomat kertoo siitä …ehkä jo vuonna 2050?
Öljy ei lopu ei lastenlastelastenlastenlapsiltasikaan; pelkästään yksi USAn Green River Shale Oil esiintymä sisältää USAn 1000v tarpeet. Muut kentätä 90% porauskiellossa – kiitos jesuiittaohjelmoidut kukkahattutädit.
Vastikään USAn kaasuvarannot päivitettiin 25% ylöspäin 100 vuoden kulutusta vastaaviksi.
Kuka kertoisi miksi kaikki uudet öljylöydökset eivät näy massamediassa?

.

.

USA on maailman suurin öljyntuottaja – heti huomenna

….jos viherpipokerhon keksimät porauskiellot (90%) kumotaan. Työttömyys katoaa ja öljyn hinta romahtaa nyt 01/2011 sadasta – 15$ barrelilta. Paitsi että. Ylen ohjelmoitu viherpipokansa vaatii veroja lisää…

.

.

Uusi, Ihmeellinen Raportti 11.11.2012

Tietenkin suurimmaksi osaksi salainen. Eihän Plutoniumtehtaat saisi jatkaa saastuttamistaan jos rahvas ymmärtäisi huijauksen laajuuden: “Raportti on täynnä jänniä yksityiskohtia joista en saa kertoa” lallattaa Telegraph ‘asiantuntija’ ritari Pritchard. IEA Raportin mukaan USA on maailman suurin öljyntuottaja 2017 (siis jos Puolan kaasukentät salataan yhäti), kaasunviejä v.2020.
It is official.

US will overtake Saudi Arabia to become the world’s top oil producer by 2017, be a net exporter of gas by 2020. … “New 688-page IEA report – which I am not at liberty to publish online – is full of fascinating details.” … By Ambrose Evans-Pritchard Economics Last updated: November 12th, 2012  blogs.telegraph.co.uk/finance/ambroseevans-pritchard/100021244/us-to-overtake-saudi-arabia-in-oil-as-chinas-water-runs-dry/

.

.

Villihevoset. Mitä!? …kuinka ne tähän liittyvät?

Vuonna 2008 aloitettiin villihevosien suojeluoperaatio. Näitä laumoja on siellä täällä vapaana, voivat paksusti – joten suojellahan niitä pitää kuin sukupuuttoon kuolevia jääkarhuja joita vuonna 1950 oli 2500, nyt 25.000… Laumoja on alettu siirrellä, koitapa selvittää kuka mihin miksi. Mielenkiintoista on havaita että uudet villihevosten suojelualuekartat täsmäävät tuon edellä mainitun Colorado Green River shale oil -esiintymien kanssa. Eläköön saudihevosfarmarit… Naurusi hyytyy viimeistään tankatessa.

Lännessä on kymmeniä tuhansia hevosia kerätty siirtoreservaatteihin … kertoo LATimes 01/2011 … jotta ne siirrettäisiin Colorad… oops siis krhm enpäs kerrokaan.

Näin 2011: http://www.latimes.com/news/nationworld/nation/la-na-wild-horses-20110105,0,16207.story

.

Ah, kuulen kuinka miljoonat naistensydämet villintyvätkään kuullessaan sanan – VILLIHEVONEN. Tämän siirto-suojelu-operaation jälkeen faktoja ei enää tarvitse muistella… “öljy loppuu” ja hevoset lihovat… cowPutin ratsastaa auringolaskuun satulalaukut seteleitä vuotaen.

.

.

Helmikuu 10. 2011; FoxNews

.

USA Bakken ja Eagle Ford -kenttien arvioidaan tuottavan 4mrd barrelia. Ne olisivat USAn viidenneksi ja kuudenneksi suurimmat… Neljä suurinta ovat Prudhoe Bay Alaskassa, Spraberry Trend Länsi-Texas, Itä-Texasja Kuparuk Alaskassa.” foxnews.com/us/2011/02/10/new-drilling-method-opens-vast-oil-fields/#ixzz1DXkDgyRE

Se että maailman suurin Coloradon öljykenttä – kuin kaikki muutkin jättimäiset paljon suuremmat porauskiellossa olevat alueet – jätetään tässä katollisen Murdochin Foxnews -julkaisussa kokonaan mainitsematta, näyttää vahvistavan vati kaanin viherpipojen “Coloradon willihevos-voittoa”… Joka tapauksessa öljyhinnan huhumylly on taas tänään käymistilassa – öljykentistä ei yleensä kansalaisille mainitaan yhtään mitään; raakaöljyn hinta on taas pudonnut selvästi…

Kun em. kenttien arvioidut sisällöt lasketaan yhteen, päästään jopa 100 miljardiin barreliin. Tämä on luokkaa USAn öljytarpeet 500 vuotta eteenpäin; Ranskalle Pariisi-kenttien löydöt merkitsevät 1000 vuoden varantoa… Huomaa että Foxnews -artikkeli ei kerro määriä, sehän olisi huhumyllylle vaarallista – etsin itse nuo tiedot eri lähteistä: Kuparuk jopa 30mrdBarrelia; Prudhoe Bay 12mrdB. tutkimuslaitosten virallisista linkeistä suurin osa onkin “mystisesti kadonnut”…

Continental Resources, Bakken kentän suurin tuottaja: “North Dakota Bakken sisältää 24 mrd barrelia öljyä.” North Dakotan osavaltio arvioi että öljyntuotanto nousee 600,000 barreliin päivässä (bpd) vrt. Alaskaan nyt 450,000bpd (joku tietolähde: 650,000bpd). Lisäksi Central Petroleum ilmoitti valtavista löydöistä Southern Georgina alueella, tutkimuksen alla oleva Arthur Creek on viisikertaa syvempi kuin Bakken (nämä yhdessä siis kooltaan = Colorado Grn River).

Salailu ja vääristely kertoo että öljyn hintapelin pelaajilla onkin paljon salattavaa: kun 95% USAsta on porauskiellossa, voidaan arvella että salauksen takana on USAlle jopa 5000 vuoden käyttämätön öljymäärä.

Ranskassa 01/2011 Pariisin kentässä (130 miljardia Barrelia) on porattu 2000 ja vastikään löydetty 52 uutta kenttää’: Torreador Resources on investoinut Lower Lias (30mrd Barrelia), Amaltheus ja Schistes Carton -kenttiin yli $120milj… (arvio 100 mrd barrelia) Hess & Torreador Resources’in mukaan Kiinassa sekä Australiassa on vastikään löydetty Bakkenin kaltaisia kenttiä … www uniroyalties.com/node/589

Israelin valtavat kaasukentät alkavat tuottaa vuonna 2012. Vastikään 2010 Israelista on löydetty toinen suuri(Leviathan) kaasukenttä kenttä SEKÄ löydetty öljyä… Nykyiset löydökset riittävät Israelille 30vuotta.
Natural Gas from New Israeli Fields Expected in 2012; Reported: 13:06 PM – Jan/22/10

Israelin julkaistut Öljykentät 01/2010

Kts www. mni.gov.il/mni/en-US/NaturalResources/OilandgasExploration/OilMaps/
Öljylähteet, luettelo
www. mni.gov.il/NR/rdonlyres/021AD5DB-C6B1-4C64-9BB4-7699D3FDB9CF/0/WELL_INDEX_010309.xls

.

Uganda discovered oil deposits in its Lake Albert region in February 2006 and total reserves are estimated at 2bn barrels. http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/6937546/Ugandans-sue-government-over-oil-deals.html

Puolasta maakaasujättiläinen 6.4.2010: Puolassa on valtavat liuskekaasuvarat. Ensimmäinen kaivos avataan tässä kuussa. Nordstream kaasuputki lienee hukkaputki…. Puolassa suunnitellaan uudentyyppisen liuskekivikaasun tuotantoa.
– Epäilemättä, tämän vuosisadan kultakuume on saapunut Puolaan, todetaan Puolan Geologian tutkimuskeskuksen seminaarissa, jota Ylen toimittaja Marko Lönnqvist kävi seuraamassa. Viime vuonna omaa liuskekivikaasun tuotantoa kehittänyt USA tuotti jo saman verran maakaasua kuin Venäjä. Tämä tekninen loikka on avannut täysin uusia mahdollisuuksia. Aiemmin kannattamattomana pidettyä kaasuntuotantoa on aloitettu muun muassa vanhoilla hiilikaivosalueilla ympäri maailman. Liuskekaasua hyödyntäviä kenttiä on jo kaavailtu muun muassa Englantiin, Puolaan ja Saksaan sekä lukuisiin Aasian maihin. Moskovalaisen VŠE-kauppakorkeakoulun makrotalousosaston johtaja Sergei Aleksašenkon mielestä Gazprom saattaa joutua vaikeuksiin, jos Puolan kaasuvarat ovat niin merkittävät kuin näyttää, ja jos he onnistuvat sitä tuottamaan markkinoille yhtä halvalla kuin Yhdysvalloissa.

ENERGIAKRIISI ON SIIRRETTY 2000vuotta eteenpäin. Kuulitko Siitä? No etpä tietenkään, meidät jesuiitta Hesarin Suojelemat herkkusienet varjellaan kaikelta valolta… Energy crisis is postponed as new gas rescues the world: Engineers have performed their magic once again. The world is not going to run short of energy as soon as feared. By Ambrose Evans-Pritchard Published: 5:47PM BST 11 Oct 2009 http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/6299291/Energy-crisis-is-postponed-as-new-gas-rescues-the-world.html

Falkland Islands oil reserves ‘to help British economy’ : 60 mrd Barrelia
The Falkland Islands could help boost Britain’s economy thanks to plentiful oil reserves: 02 Dec 2009
Ghawar in Saudi Arabia: 80 mrd barrelia. North Sea Forties, 5 mrd barrelia….
Colorado Green River Shale oil, US 1000yr reserve = 1.8 trillion US barrels. Canadian Athabasca tar sands 1.3-2.5mrd Barrelia http://www.hubbertpeak.com/tarsands http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/southamerica/falklandislands/6708902/Falkland-Islands-oil-reserves-to-help-British-economy.html

Norjalainen Statoil löysi 300 milj tynnyriä öljyä Peregrino South offshore kentästä Brasiliassa 06/2011. Statoilin Pohjanmeren Aldous Major South kentän, lähellä maanpintaa olöevissa uusissa löydöissä arvellaan olevan 400 – 800 milj tynnyriä, 2x aiempaa arviota enemmän. Se liittyy Avaldsnes kenttään ja sisältää yhteensä .500 – 1.2 mrd barrelia öljyä. Nämä uudet löydöt vastaavat Statoilin 2/3 viimeisen 10 vuoden tuotannosta. The Most Exciting Oil Discovery You’re Not Hearing About Wednesday, September 14, 2011 11:00 AM w w w streetauthority.com

.

.

.

Californian Dream

Haittaako tämä asukkia? No ihan varmasti… Köyhä viherjuntti ostaakin aina tontin halvalla ‘kentän laidasta’, sitten alkaa itkeä lentokonemelua…

Viherpiiperöt – ydinvoitelun säteily-uhrit – itkevät liuskekaasun ‘vaaroja’. Öljyä ei saa hyödyntää – koska globaali säteily$aastutus on silloin vaarassa. Kaikki poliisimerien suojaaman salassa tehyt Tavivaarailu saastuttaa. Ongelma ei olekaan energian loppuminen – vaan globaalin aivopesun halvaannuttama kansalaisen järki.

.

.

Öljyä maailmalle 2000 vuoden käyttöön:


Osa tunnetuista öljykentistä (2008) arvioitiin sisältävän 80 mrd + 5 mrd + 1300 mrd + 1800 mrd – tynnyriä (160L).
Uusimmat löydöt ja uusi tekniikka kolminkertaistaa kaiken: Tähän kaasukentät päälle… USAn kaasuvarannot päivitettiin juuri (2010) sadan vuoden kulutukseen riittäviksi.

Tunnetuimmat reservit:
– North Falkland Basin 60 mrd barrelia
– Ghawar in Saudi Arabia – contain 80 mrd barrelia.
– North Sea Forties, 5 mrd barrelia….
– Colorado Green River Shale oil, US 1000v reservi = 1.8 trillion US barrelia
– Athabasca öljyhiekka; Alberta 0.870-1.3-2.5 trilj barrelia
– Uganda Lake Albert region, 2mrd

Uusimmat kentät 2011:
– Spratley Islands; Kiinan, Australian “Bakken” -jättikentät 100+100+100 ?
– Puolan vastalöydetyt, EU energiatalouden mullistavat kaasukentät.
– Pariisin Lower Lias, Amaltheus ja Schistes Carton. yht 130 mrd barrelia, “Ranskalle 1000v. varasto”
– Alaska Kuparuk 30mrd Barrelia; Prudhoe Bay 12mrdB
– USA North Dakota: Bakken, Southern Georgina, Arthur Creek kooltaan = Colorado Grn River.
– Marcellus kaasukenttä Pennsylvania/New York -rajalla. (arvio: “Neljännes” tulevaisuuden US kaasuntarpeesta)

Hei kanssaveronmaksaja, kopioi ja levitä – sensuuri vie nämä TAAS kohta.

.

10.02.2011: Hydraulinen murtotekniikka – öljynporaus teollisuuden mullistus syntymässä:
Uusi vastakehitetty poraustekniikka tulee lisäämään öljytuotantokapasiteettia USAssa ainakin 20%. Se sallii öljy yhtiöiden päästä käsiksi ennen saavuttamattomissa olleisiin öljykenttiin.” www uniroyalties.com/node/624

.
.

.

—————————————————————————————————————————————

.

.

Daily telegraph – 1.pnä Maaliskuuta 2011

Venäjä on tänään suurin kaasunviejä putkistoja myöten, mutta sille haastajaksi on nyt tullut maailman suurimman USA:n shale-gas kentät. (Puhumattakaan Puolan shale-gas jättilöydöksistä). Maailman suurin öljylöydös, öljyhiekkakenttä on Kanadan Alberta Tar Sands ja Venezuela (!). Massachusetts Institute of Technology: “USAn omat kaasukentät tuottavat tulevaisuudessa 40% USAn energiatarpeesta. (… hassua kuinka maailman suurin öljylöydös voi jäädä mainitsematta … ai niin, willihewoset…)

.

LNG -kuljetustekniikka mullistaa maailman energiatalouden

LNG-tankkeri River Bayelsa’n kaasu -lastaus käynnissä Bonny’n satamassa, Niger-joen suistossa 2003. REUTERS/George Esiri; Der Spiegel. Yllättäen suomalainen paine-astia -suunnittelu on tässäkin huipulla mukana.

Aiemmin puhuimme kaiken mullistavasta cracking -poraustekniikasta joka todennäköisesti kolminkertaistaa jo tunnetut maailman 2000 vuoden riittoiset ja ihmeen paa villisen täydellisesti kansoilta jesumadeian avulla salatut öljy/kaasuvarannot. No nyt tämän päälle kaasun kuljetustekniikan mullistukset…

Liquefied Natural Gas (LNG) = paineistettu nestemäinen luonnonkaasu – kuljetustekniikka on mullistanut kaasukaupan: Teollisuus trendien ennustaja Bharat Book’in mukaan LNG (kaasu) vienti kasvaa yht 74% 2000-2015, ennen 22 maata vei kaasua, kolmannes maapallon maista on omavaraisia viejiä eli 57 maata on kaasunviejiä 2015. Parhaillaan Qatar, Indonesia, Malaysia and Nigeria, vie LNG kaasua. Canada, Iran, Papua New Guinea, Peru and Venezuela, valmistelevat vientiä v 2015. Australiassa on rakenteilla 8 LNG kaasu satamaa, siitä tulee maailman suurin kaasunviejä 2015. (Huom. Mistähän tämäkin kaasu tulee… kukaan ei ole julkaissut uusia kaasukenttälöydöksiä.). Tänään maailmalla on 345 LNG tankkeria ja 400 vuonna 2013.

Prelude – esisoitto vaiko vatikaanin verolude 5.12.2013?

Maailman suurin alus – kilometrin pitkä, 100m korkea, 600.000tonnia. Hmm. Mitäkö varten, kenelle… SHELL OIL. Australian suunnattomille merialueiden suunnattomille kaasukentille: tämä kaasunkuljetuslaiva on uiva ‘tehdas’ joka ottaa fracking menetelmällä pohjavesialueiden alapuolelta tuotetut kaasut käyttöön – ihmisille myrkylliseltä magma alueen vierestä … se tulee tuottamaan ja kuljettamaan 3.6miljoonaa tonnia nesteytettyä Luonnonkaasua vuodessa. Rakenteilla olevan valtavan alusarmadan ykkönen noutaa ihmiskäytöllä ikinä loppumatonta luonnonkaasua ja paineistaa sen nesteeksi –

…nesteytetty luonnonkaasu – LNG, liquid natural gas…

Kas siinähän se nimessäkin jo mainitaan: luonnossa, luonnosta, luontoon: palaa luonnollisesti palaneena luontoon…

Prelude -laivan runko rakennettiin kahdessa osassa (ei mahdu telakalle). Nyt nuo kaksi ½km palasta hitzattiin yhteen ja se kelluu. Tämä kolossi valmistuu vuonna 2017 ja senjälkeen ‘energia ei maksa mitään’ … mutta älä pelkää, verot nousevat yli 100%, ainakin meillä. Viherveroille lisä-Kataistakuu.

Preludekaasua s

World’s largest ‘ship’ bigger than Empire State Building launches; Samsung Heavy Industries (SHI) yard in Geoje, South Korea. By Lucy Kinder 11:37AM GMT 05 Dec 2013
telegraph.co.uk/finance/newsbysector/transport/10496977/Worlds-largest-ship-bigger-than-Empire-State-Building-launches.html

Saksa – kaasuntuottaja kuten kaikki maat (ei koske suomea, kielletty löytämästä)

.

Vibrat lähettävät seismisen värähtelysignaalin jonka heijastetta mitataan geo-vastaanottimilla ja tulos analysoidaan. Itävallan kaasukonserni OMV etsii näillä öljyä ja kaasua Bayerin alueella.

.

.

Vuonna 2009 tunnetut kaasuvarannot olivat 1720 triljoonaa m3, kulutus 2.9triljoonaa m3 = 600vuotta. Nyt uusi tekniikka, uudet löydökset ovat moninkertaistaneet luvut (samoin kuin samakaltaiset luvut öljylöydöksissä)
BGR German federal Institute for geosciences and natural Resources http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-65239-7.html

.

Australia on myös suurin hiilen viejä, Indonesian, ve nä jän, US ja Colombian edellä.

www telegraph.co.uk/sponsored/earth/future-of-energy/8013547/World-energy-map-is-constantly-changing.html
Pikku nyanssi globaalista jessuiitta-viherpipola median salausraivosta: Elk Hills Oil Field, Californian suurin löydös 35vuoteen – yhä salattu: An oil rig in the Elk Hills Oil Field near Bakersfield. Occidental Petroleum says it has made the state’s biggest oil and natural gas find in 35 years in Kern County but did not disclose the site. (Gary Kazanjian / For The Times) latimes.com/business/la-fi-cal-oil24-2009sep24,0,3884900.story

.

.

.

Uusi Poraustekniikka Mullistaa Maailman Energiatalouden

.

New Drilling Technologies Shake Up Global Market; SPIEGEL ONLINE – 03.03.2011 http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,748573,00.html

Puolasta löytynyt shale-kaasua: Kaasulöydös alue, Lebien kuuluu Puolan Kashubia’an, 90 kilometriä Gdansk’istä. (Joidenkin tietojen mukaan Puolassa olisi Euroopan suurin kaasukenttä)

Samanlaista kaasua kerrotaan löytyneen myös Suomesta… sehän ei voiteluveljesten kuvioihin sovikaan. Toivottavasti saavat pidettyä salassa, silloinhan meillä hinnat kaksinkertaistuisi jos se vuotaisi julkisuuteen. Elä kerro kelleen…

.

.

.

11/2011 Uusin tekniikka: Propane Gel Fracking

Eräs arvio mailman ‘tavanomaisista’ öljyvarannoista on 1.2 triljoonaa barrelia. Kuinka tämä on koottu, äly pakenee: ei voida tietää mitä tietää voida ei… Samaisen arvion mukaan USA omistaa näistä 0.5-1.1 triljoonaa barrelia: asialla on suuri geopoliittinen merkitys. Pystyvätkö vatikaaninvihiriät yhä tulppaamaan loputkin öljyvarantojen hyödyntämiset; nythän USAn tavallisista öljyvarannoista on jo kaikin mahdollisin ja mahdottomin syin porauskiellossa, jopa 90%. Tällä energiakortilla onkin ajettu lähi itään ristiretkeläiskonfliktia vuosikymmenet, pumpattu ilmaa öljyyn kriisistä toiseen. Hyvin on maailman suurin osakkeenomsitajarypäs onnistunut, ilmaa hinnassa onkin jo 95%. Päälle sitten tuon ilmankin verotus – joka sekin mieletön summa katoaa samojen vati-pankkiirien viidakkoon.

Tavanomaiset öljylöydökset ovat jääneet jo liuskekaasun mammuttilöydösten (USA, Argentiina Australia, Puola jnejne) varjoon. Näistä, kuten Suomen kaasuvarannoista puhuminen on arkaa puuhaa. Koko ydinsäteilytys väestönvähennys operaatio romahtaa kun asia valkenee MSM-hömppäohjelmoiduille herkkusienille (tosin tällä hetkellä siitä ei ole vaaraa). Koska oikeaa tietoa ei öljytahojen omistamiin lehtiin päästetä, suuri yleisö pidetään tässäkin autuaan säteilytettynä. Energiavarannot riittävät maailman nykykulutuksella vuosituhansiksi eteenpäin.

Nyt shale oil (liuskekivi-öljy/kaasu, “fracking,” tai “hydraulic fracturing”) ‘porauksessa’ on uusi menetelmä: veden sijasta on alettu käyttää propaanigeeliä. Se ei hajota kalliota, eikä tuota jätevesilammikoita, on nopeampi. Normaalisti vesi-hiekka seos pumpataan syvälle maan sisään jossa hiekka jää auenneisiin halkeamiin, vesi palaa takaisin ja valutetaan lammikoihin. Vaihe voi kestää viikon jos toisenkin. Vesi pitää sitten puhdistaa… Propaanigeeli-hiekka on lähes ideaalinen: se tulee kaasumaisena nopeasti takaisin ulos ja otetaan talteen kuten luonnonkaasu – uutta käyttöä varten. Vain hiekka jää pitämään auki poaruskaivon tiehyitä josta öljy tulee. Jäteongelmaa ei ole, prosessi on nopeampi. Hakusanalla ‘propane gel shale oil‘ löytyy aiheesta tietoa enemmän kuin lukea jaksaa.

.

.

OPEC itkee – saudi suree – jihad puree 11-2012

Luonto Loiskii…

Luonto Loiskii:
– Mutikainen hukkui kun luonnontuotetta oli liikaa – siis vettä.
– Petteri kuoli luonnontuotevyöryyn. Sorakuopan reuna sortui = paikallisesti liikaa hiekkaa…
– Porotokka pakeni tunturiin – hyttysiä, aitoja luonnonimijöitä – niitäkin oli liikaa. Moni poro menehtynyt…
– Asentaja menehtyi räjähdykseen – paikallisesti liikaa puristeltua luonnonilmaa elikhäs renkhaassa yliphainetta…

“Liuskeöljy Muuttaa Maailman Öljyntuotannon”

– kertoo öljyntuottaja järjestön OPEC:n katsaus o8/11/2012.

Liuskeöljy Muuttaa” = Kansalaisten verotus kiristyy kiristymistään.

Muutos näkyykin vain veljeksien tileillä: Glopaavin kassat tursuavat yli…

psst. Puolan jättimäisistä liuskekaasukentistä ei saa tssäkään mainita mitään.

.

.

Öljypohatan Pelko – Ilmainen Energia:

Kanadan Ontarion osavaltiossa, Oakvillessa porattiin Geotherm-reikää maan sisään. Sadan metrin syvyydessä pora osui kaasukenttään, ‘ongelmia syntyi’ … kas tästä ydinvoideltu ydinasekauppa-järjestelmä sai syyn vältittömään byrokratian paisuntaan – joka mahdollisesti jopa kykenee tappamaan tämän täysin ilmaisen ja saasteettoman energiatyypin…

Tässä uutisjutussa tapahtui nk. ohivuoto: Vuodesta 2008, yli 8,800 geothermal systeemiä on asennettu pelkästään Ontariossa. Noin 15% systeemeistä on kyse suljetusta kierrosta: niissä on pystysuora putkisto jossa kierrätetty vesi kuumenee maan sisällä, pumpataan ylös hyödynnettäväksi. Hintalappu keskimäärin noin 32.000 kanadan dollaria. Kaikki tämä on saanut villisti ja ilman ydinkontrollia paisua hälyyttäviin mittasuhteisiin – onneksi nyt tuli toppi … eikä pohjolan herkkusienisato (Neste inc) vaurioitunut.Ontario sets drilling rules to prevent disaster Published On Fri May 18 2012, Tony Van Alphen, thestar.com/news/article/1181121

.
.

USA ohitti juuri Saudi-Arabian…

Tässä vain eräs tarinoista jotka salataan suomilaisilta:

Boomtown, USA

Ihmiset tungeksivat Pohjois Dakotaan jossa öljybuumi on räjäyttänyt kaiken pääelaelleen; töitä on kaikille ja raha löysässä. Tämä johtuu fracking menetelmällä tehdyistä Bakken-kentän jättilöydöistä. Bakkenin jyrkästi nousussa oleva tuotanto on jo 800.000 barrelia /v., 2000 öljykaivoa joka vuosi lisää. USA ohittikin Saudi-Arabian öljytuotannon tänä vuonna…. kuulitko siitäkään? Ai et. Tutki yhäti alati suomilaishesaria, ehkä siellä sadan vuoden päästä löytyy tämäkin ‘uutinen’.
People from all over the US are flocking to a small town in North Dakota to cash in on an oil boom driven by developments in shale fracking. By Peter Foster and Alastair Good, in North Dakota 12:45PM GMT 25 Nov 2013 Already the Bakken oil fields outside Williston are pumping 800,000 barrels a day – a more than six fold increase over the
last five years – and the city estimates that they will sink 2,000 new wells a year for the next decade, creating a minimum of 40,000 jobs, counting on an average of two workers to maintain each well. As a result of the fracking revolution, the US overtook Saudi Arabia earlier this year as the world’s largest producer of oil
and gas – a transformation in America’s domestic energy fortunes that seemed unthinkable just five short years ago.
telegraph.co.uk/earth/energy/fracking/10464709/Boomtown-USA-how-fracking-jumpstarted-Williston.html

Bakken N Dakota s

Pohjois Dakota – öljykuume … merkitsee yhä halvempaa öljyä ja korkeampaa kuluttajahintaa = veroja …

oilboom in dakota04s

Viherpipojen kauhu – öljynporauslaitteita kuljettava rekka. Tämän rallin aiheuttama kansalaisten hyvinvointi, eritotetn kuopat tiessä ovatkin em. Telegraphin kirjoittajan kauhun aiheena…

Puolet Englannista – tulevaa öljynporausaluetta 12/2013

Vastikään avattujen ja toimivien fracking öljynporauskaivojen lisäksi Englannissa (ei tietenkään saa koskea suomea) ollaan myöntämässä uusia fracking-lupia jotka kattavat lähes puolet maan pinta-alasta, 37.000 neliömailia. (Juttu ei tietenkään kerro valtavista merialueiden kentistä mitään). Arvioidaan sen tuloksena syntyvän lähes 3000 porakaivoa ja 30.000 työpaikkaa. Ja mikä parasta, brittien energiaverot voitaneen tuplata? Pakinaniskijä itkee rekka-autoliikennettä ja kaikkea pahaa mitä öljystä seuraakaan: Half of Britain to be offered for shale gas drilling as fracking areas face 50 trucks passing each day Ministers “stepping up the search for shale” with new exploration rights to be offered to fracking firms next summer. Emily Gosden Energy Editor 2:49PM GMT 17 Dec 2013

Brit frack_2768297 bs

Israel – Öljyntuottajamaa

12/2013 Israelin jättimäiseltä Leviathan kaasukentältä on löytynyt 3mrd barrelia öljyä. Israelista on tulossa öljynviejämaa…

Off-Shore Oil Field May Contain 3 Billion Barrels of Oil Noble told, now estimates that that its Leviathan oil field discovery in Israeli and Cypriot waters may contain up to 3 billion barrels of oil, double the previous estimate, off of Cyprus. The same field contain 19 +4 trillion cubic feet… Jewish Press News Briefs Published: December 17th, 2013

Leviathan fieldbs

—————————————————————————————

.


Entäs sitten muu energia,

lehmistäkö sitä piarua talteenottamalla…

.

Kovin harva ihminen taitaa käsittää millaiseen sekasortoon näinkin pieni yhteisö kuin Suomi ajautuisi, jos maamme tärkeimpiä tietoverkkoja vastaan tehtäisiin massiivinen hyökkäys. Sama koskee sähkönjakelua. Sähkönjakelun katkeaminen suuressa osassa maata pysäyttäisi lähes kaikki yhteiskunnan toiminnot. Herää kysymys, miten viranomaiset ja poliitikot ovat varautuneet tällaiseen todennäköisesti toteutuvaan mahdollisuuteen. Kun kuuntelee joidenkin kansanedustajien pölhöjä puheita, saa sen käsityksen, että meitä ei mikään uhkaa. Toisaalta tuntuu joskus siltä, että “meidän johtajamme” suorastaan odottavat hetkeä, jolloin saavat rajoittaa kansalaisten toimintaa oikein lakiin nojaten.

Miten sitten viranomaiset ja poliitikot ovat varautuneet: Meillä on tasan viiden ohjuksen kestoinen varmistus. Vain viisi ohjusta – koko suami pimeänä. Tai suomenlahden myrsky ja yli 50cm aallokko (Fortum tiedote: “Loviisa on varautunut jopa 50cm aallokkoon”). Perussyy on ydinvoimavoitelu ahneus. Missään muussa sopassa kuin energianegatiivisen ydinlaitoksen ‘rakennuspalavereissa’ ei ole yhtäpaljon fyffyä jaettavana veljesten kesken.

.

.

.

.

…verorahojesi TUULIMYLLYTY$:

.

Likaisen yle-nannon homeenvihreä ‘FLICKER’- salaisuus

Tuulivoima. Tuuliveroropeleita ei voi käyttää; lähes kaikki pyörivät tyhjillään joutilaina viherjoulukoristeina. Aiheuttavat sähköverkkoon häiriöitä: iiiks kukka hattu tuulenpuuskat eivät satu kulutuspiikkien kanssa tasan kohdalleen.
Käytännön fakta on että em syistä yms tuulimyllyjen myynnissä on tapahtunut romahdus; netissä sen suuri syö tarkasti kaiken asiaan liittyvän uutisoinnin: Anna Ylen: öljy loppuu. Muista. Toista. Aina. Kuorossa: loppuu se Öljy. Luonnontuote. Loppuu. Varannot riittävät vain 2000 Vuotta (oops, kauheeta, nyt se pal…)

ABB kietoo asian korulauseeseen: “ABB; Power T&D Solutions PSTN Sept 14 2010:The main sources of flicker are industrial loads xhibiting rapid variations in the loadcurrent magnitude. This type of loads includes electric arc furnaces in the steel industry, welding machines, large induction motors, and wind power generators.” …”kun yhtäkkinen tuulienergian loppuminen sattuu nopeaan sähköntarpeen nousuun se johtaa äkilliseen sähköverkon epävakauteen (jännitevaihtelut) ja edestakaisin rullaaviin sähkönjakelukatkoksiin (tuotantolaitokset/kodit yms pimeänä, kojeet hajalla)”

The main sources of flicker – flikers!?: ‘Flicker’ on sähkölaitteesi rikkova katkos/ylijännitepiikki, rullaavien valtakunnan sähköverkon romuttavien jännitevaihtelujen syy… Flicker ei kuitenkaan estä verorahojesi syytämistä viherveljesten firmoille. Taustalla tietenkin GENERAL ELECTRIC … paawillinen 0bamao ydinvoimavotelupaljut. Tiedemiesten teknisiä analyysejä tuulivoimakupla-tekniikasta: tuuligeneraattorit tuhoavat sähköverkon ja sen laitteet; Kts. www elkraft.ntnu.no/eno/Papers2007/Marta-epe2007.pdf; Molinas, M.; Suul, J.A.; Undeland, T.: Low Voltage Ride Through of Wind Farms with Cage Generators, recommended for publication in the IEEE Transactions on Power Electronics, May 2007; www members.kos.net/kenth/ ; www uwig.org/OPA-Report-200610-1.pdf ...eli tarina siitä kuinka vihreänpunaiset CO2ravan pipanat tuhosivat elintasomme

.

James Delingpole; Wind Farms: the death of Britain : blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100003510/wind-farms-the-death-of-britain/ ... Huhne’s bizarre Weltanschauung
blogs.telegraph.co.uk/news/jamesdelingpole/100048905/we-need-to-talk-about-wind-farms/

Lintusilppurien salatut Tsu-namit: sinä CO2-maksat nämä joulukoristeet kynttilöinee…

.

.

Kun tuulivoimaloita ei voi pitää kytkettynä verkkoon,

voitaisiinko selvittää niiden yhteiskäyttöä? Yhden ropelin energia syötettäisiin viereiseen ja kaikki alkaisivat puhaltaa vastatuuleen? Sehän parhaimmillaan voisi tuhota kaiken yhteyttämisen (eli täten sakkoverojen alle leimatun hapentuotannon) edellytystä, hiilidioksidia (CO2) ja taltuttaa myös myrskyt vastatuulellaan.:

Kuinka G.E. kykenee tätä romua myymään ottaen rahat taskustasi? …massiivinen öljyloppuu EU-Mediahype vailla vertaa on voidellut Hesarin ja YLEn Bilderberg kerholaiset.

Vaikka ropelit tappavat harvoin, ne ovat selvä riski lähiympäristölle rikkoutuessaan ja jäätävällä ilmalla. Yllä tuulifirman varoitustaulu… Sinkoilevat jääpalat aiheuttavat tuhoa: lintuja yksi ropeli kykenee tuhoamaan joka päivä sijainnista/vuodenajasta riippuen enemmänki: yhden ropelin lapa voi painaa lähes 20.000kg – koko joutohärveli 100 tonnia.

…no nyt siihen ropeliin lensi Batman. Katsos kuis kävikään.
video: www liveleak.com/view?i=cdd_1203701257
Ylläolevat kuvat täällä: www windbyte.co.uk/safety.html

windy eagle kill 2s

Ensimmäinen lintusilppuri oikeudenkäynti Wyomingissa.

Vuonna 2012 pelkästään USAssa silputtiin näillä General Electricin silppureilla 600,000 lepakkoa. Onneksi kondorikotkat ovat vapaata riistaa: niistä ei kuulema voi nostaa oikeusjuttua – vissiin kos niitä on jo niin vähän?
By Soumya Karlamangla, November 24, 2013, 8:00 a.m. LATimes. A golden eagle flies over a wind turbine on Duke Energy’s wind farm in Converse County, Wyo. Duke Energy will pay $1 million for killing 14 golden eagles over the past three years at two Wyoming wind farms. (Dina Cappiello / Associated Press / April 19, 2013)

.

.

Britannian sähköverkkoyhtiön johtaja Steve Hollidayn mukaan kotitalouksien on totuteltava siihen, että sähköä ei ole jatkuvasti tarjolla. Siirtyminen enenevässä määrin tuulisähköön tarkoittaa, että sähköä on tarjolla pääasiassa tuulisina päivinä. Tuulisähkö osaltaan pakottaa “älykkään sähköverkon” rakentamiseen, jossa valtio tarkkailee miten kukin sähköään käyttää ja voi katkaista sähköt “älykkäästi” niiltä, joiden ei katsota tarvitsevan sähköä silloin kun sitä ei ole riittävästi tarjolla. Lyhyesti sanottuna: Tuulisähkö edellyttää elämäntavan muutosta. Tervetuloa viherpiipertäjien Pohjois-Koreaan!
7.3.2011 www n w o . 1 1 s y y s k u u . n e t

.

.

Tuulimylly farmiyhtiö sai £1.2milj – SIITÄ ETTEI TUOTTANUT SÄHKÖÄ …eli siis laitetuho-flicker häiriötä. Yhteensä 11 tuulipussiyhtiötä nettosi £2.6milja tällä viherpipo vehkeilyllä Englannin myrskyn tuulista… Wind farm paid £1.2 million to produce no electricity – 11 wind farms were closed down last week, receiving a total of £2.6 million A wind farm has been paid £1.2 million not to produce electricity for eight-and-a-half hours. By Edward Malnick and Robert Mendick 9:00PM BST 17 Sep 2011
telegraph .co.uk/earth/energy/windpower/8770937/Wind-farm-paid-1.2-million-to-produce-no-electricity.html

.

.

Hollannin Tuulipuistot – Energianegatiivisia

Allaolevan artikkelin laskelmien mukaan Hollantilainen tuulipuisto tarvitsee enemmän tuontikaasu energiaa kuin mitä se koskaan tuottaa. Tämä uusi 09/2011 -laskelma huomio kaikki tuulienergian takia rakennetut tukijärjestelmät.

Tasainen ja vakaa sähköntuotanto tuulipuistoilla tarvitsee tuekseen pikakäynnisteisen varageneraattorijärjestelmän; sen pääominaisuutena on nopea käyttöönotto tuulienergian hilluessa arvaamattomasti ylösalas. Hyötysuhde näillä varalaitteilla on puolet huonompi kuin tavallisilla kaasukäyttöisillä turbiineilla; kaasuenergian kulutus ja päästöt ovat siis kaksinkertaiset. … Käyttöiäksi tuuligeneraattorille arvioidaan yleensä ylipitkä 15 vuotta (ylipitkä = rakkaudesta ? viheropeleihin). Järjestelmän tuottama energia maksaa laitekustannukset takaisin 1,5 vuodessa. Nettotuotannon ajaksi jää 13,5 vuotta.

Hollantilaiselta kaasualan pomolta kysyttiin TV-haastattelussa (CEO of the Gas Union) että miksi tänne (tuulipuisto) tarvitaan näin isot kaasuputkistot? Vastauksena oli: “tuuli tarvitsee valtavat määrät kaasua”. Kun näiden varaenergiajärjestelmien käyttö ja rakentaminen huomioidaan kokonaisuudessaan tuulienergialaskelmissa, huomataan että tuulipuistot käyttävät enemmän fossiilista energiaa kuin mitä ne tuottavat eli ne ovat energianegatiivisia. Esimerkissä tyypillinen tuulitilanne ja senmukaiset energian tuoton kustannuslaskelmat. ” Katso  www clepair .net/windSchiphol.html

.

.

Schipholin lentoaseman tuulikäyrä, alla ‘ropeleilla’ tuotettu tuulienergia pylväinä.

.

Laskelmakuvan sähköntuotto -pylväsdiagrammista havaitaan että esimerkkipäivänä energiantuotto käväisee puolessa 50% -tehossa vain kuutisen kertaa; suurimman osan ajasta (tuulennopeus – keltainen käyrä – alle 12 solmua) ropelit kylläkin pyörivät, mutta ‘tuottaen’ vain lintusilppua… Tuona aikana jylläävät siis kaksinverroin kalliit fossiilikaasukäyttöiset varageneraattorit. Kello 18:30 hipaistaan jopa maksimitehoa, sähköntuotto piikittää muutamien minuuttien ajan jopa 90% luvatusta tehosta… FLICKER-iloa.

Keskimääräisenä esimerkkipäivänä tuulipuisto on siis täysin tyhjän panttina jopa puolet ajasta varageneraattorien pomppiessa päälle-pois-päälle -starttikarusellien saastepöllähdyksissä…

Hyödynnettävissä oleva tuulienergia alkaa tuulennopeuden vasta ylittäessä 12 solmua – ja 100% teho saavutetaan (ja ongelmat alkavat) 19 solmun nopeuden yläpuolella. ( Tutki linkki ja sen lähdetiedot.)

.

.

Ve-ro-ro-pelit massamurhaavat linnustomme…

…faktat pidetään tiukasti sen suurin laatikossa: West Vi rg i n i a Mountaineer projektin 44 tuuliturbiinia tappoi 4000 lepakkoa ensimmäisenä vuonna (2004)… batcon piste org/pdfs/annualreports/AnnualReport04 piste pdf

Pikainen kertolasku näyttää tämän ‘ropelikentän’ CO2ravanpipana viherverotuhosysteemin silppuavan 10.000 lintua joka vuosi. Sen lisäksi ettei sitä sen piikkimäisen tehohuippujen takia juurikaan voida hyödyntää … ja jos hyödynnetään, energian varastointiin käytetty tekniikka tekee sen energiantuottopäästöistä luonnon öljyllä tuotettua (nykylöydökset riittävät ‘vain’ 2000vuotta) ‘saastuttavamman’. Jostain kumman syystä tilastoja lintusilpuista on hankala löytää: West Virginia Mountaineer projektin 44 tuuliturbiinia tappoi 4000 lepakkoa ensimmäisenä vuonna (2004)

Radiomastojen Murhaava Kiintopiste: punainen valo

Lähes 7.000.000 lintua silppuuntuu vuosittain USAssa törmätessään tietoliikennemastoihin. Erityisesti yli satametriset mastot joissa on punainen kiinteä valo, houkuttelevat lintuja sumussa ym. Linnut jäävät pyörimään maston kiinteän valopisteen, usein ainoan kiintopisteen, ympärille ja törmäävät tukivaijereihin. Mastoista vain 1.6% on tuota korkeampia, mutta niiden surmaamia on yli 70%… ScienceDaily (Apr. 25, 2012) sciencedaily com/releases/2012/04/120425193056.htm … Entäpä sitten? Tuulimyllyjen kiinteät punaiset valot muodostavat varmasti saman efektin, ropelien silputessa ympärillä pyörivää lintuparvea kuin jauhelihaa… mutta obamaon paaawinpunaisen GE-ydinpolitiikan takia raatoja ei edes saa laskea, saatikka sensuurimediassa aprikoida.

Kalifornian Muuttolintuparvien Ropelisilppureille

Rakennetaan Lintututka-järjestelmät?

Kun on tyyntä, ropelit seisovat, sähköä ei synny. Ropelien jauhettavaksi viherohjelmoidut linnut lentävät korkealla silppurien saavuttamattomissa… Jos sattuu tuulemaan, muuttolinnut käyttävät kanjoneita ja niiden tuulia hyväkseen – Parvet lentävät suoraan viherpipojen Ropeli-ansojen kitaan silputtavaksi, kuin adolphin uuneihin ikään. Media on ydinkieltolain allah, tätäkään pyhää G.E. öljyloppuu-sadun tuottamaa silppuamista ei saa doumentoida, murskattuja lepakko ym lintukasoja ei saa näyttää tahi lukuja paljastaa. Mutta.

Oikeusjuttujen pelko: lintujen tappaja tuulifarmarit vastuuseen ja linnaan? Lintusulppurisalaisuus paljastuukin toista kautta: ongelma kiistetään mutta samaan aikaan kalifornian tuulikanjoneissa vaeltaville muuttolintuparville rakennetaan suojaksi tutkajärjestelmää. Ei hätää, veronmaksajat maksavat tämänkin hömpän ja ylläpidon… Tarkoitus on pysäyttää silppuri Ropelit lintuparvien saapuessa kanjonien silppuamisalueelle. Korkeilla mäillä jopa sata metriä korkeat ropeli uhkaavat myös kondorikorppikotkia, niitä pyritään (heh) sulkemaan kun kyseiset uhanalaiset linnut lähestyvät (uskothan sinäkin) ja kas, näin vaaraa ei synnyt. … Adding bird detection systems could protect wind farms from litigation in case of deaths of threatened species. By Louis Sahagun, Los Angeles Times, May 28, 2012. MOJAVE — Just before daybreak, a group of naturalists don parkas to blunt the frosty wind blowing down a narrow canyon in the Tehachapi Mountains north of Los Angeles… Psst. Onneksi meillä suomexicossa on niin hyvin voideltu (oikeus, heh) -järjestelmä ettei ropeliveljeksillä ole pelkoa vastuusta.

.

.

.

.

Suo men supersalaisuus, Geotherm:

Geotermia = maankuoreen syvälle 2-5km porattu reikä putkitetaan ja siinä kierrätetään vettä. Se lämpenee lavakerroksen läheisyydessä satoihin asteisiin… ja käyttää höyryturbiini -generaattoreita.

Joka kaupunkiin hajautettu järjestelmää ei tuhota halvalla. Kaikkein vaarallisin (veljet, voitelujärjestelmän tuho!) systeemi olisi em. geotermia joka kylän laidalla; Stasin supersalaisuus (täysin puhtaan maan laavakerroksen lämmön hyödyntäminen). Täysin kielletty heSharia-aihe. Sehän antaisi ‘lähes ilmaisen’ höyryn=energian joka kylän nurkalle ja öljy, ilmasto & ydinvoimavoitelu kuihtuisi. Paa vin Glo-baal-ilta Al Gore Vero-huijareilta katoaisi polttoaine. Poliittinen kone leikkaisi kiinni… jyrki&co jäisi jessuitBilderberg panssarin telomaksi. Miten kävisikään Astridin puolen miljoonan 15vuotiaan parrakkaan ankkurilapsien…

Saksassa oli vuonna 2009 yli 150 geotherm laitosta käytössä/tulossa/tekeillä. Meillä aivopesu hesariStasi löydät että vain hussein Obaman synnyinmailla Keniassa löytyy lämpöä maan sisästä.

Geotermia; maan sisäisen lämmön hyväksikäyttö. Der Spiegel’in kuvaesimerkissä vain muutamia Saksalaisia kaupunkeja… (hassua eikövaikka: itse tekstistä ne onkin sensuroitu.)

Vesi kierrätetään putkea alas jossa läheisen kuuman sulan laavakerroksen lämpö höyrystää veden. Höyry ohjataan ylös maan päälle sähköä tuottavaan turbiibi-generaattoriin ja/tai loput kaukolämpöverkkoon. Ympäristöpäästöjä ei ole, energia täysin ilmaista. Reiän syövytys ja laitteet yms ylläpito tietenkin maksavat…

Der Spiegelin sivulla olevassa esimerkissä kuvataan neljää Geotermia-voimalaitosta, ‘turvallissuussyistä’ kaupunkien nimiä, Geotern generaattoien sijainteja ei ole voitu sisällyttää tekstiin, onhan, krhm, projekti arkaluonteinen, etten sanoisi vallan vallan kumouksellinen:
Endlhausen’issa on 3950m syvyinen reikä josta tulee 132 asteista höyryä.
Unterhaching, 3350m syvä reikä; tuottaa 3.4 megawattia sähköä, pumppu tuottaa 1000L 120C asteista höyryä minuutissa. Reikä porattiin vanhanaikaisesti poraamalla ja maksoi €20miljoonaa.
Bohrung München Riem 2500m reikä
Haimhausen, 1460m reikä josta saadaan +85C asteista lämmintä vettä.

.

Missä olikaan Bavaria? Der Spiegel 06/02/2008 : “Germany has an estimated 150 geothermal plants in the works, 90 of which are located in Bavaria. http://www.spiegel.de/international/business/0,1518,557125,00.html

.

Oma epäilys on että Espoossa olisi toiminut jo vuosia Fortumin oma geotermialaitos jollain omakotialueella. Mikäli spekulaatio osuu kohdalleen, nämä laskuttaisivat herkkusieniä öljystä, ottaen salaa maan alta ilmaisen energian. Teknisesti ei edes ihmeellistä, energiahuijareillemme tyypillistä. Selvitäpä sinä kuis asia on ja kerro havainnoistasi julkisesti.

.

No niin atomivoimavoidellut äpittäjät: kallion ‘porauksen’ +800C höyry-syövytystekniikka ON hallussa. Ja lämpöä riittää – mennään vain 5km päähän alaspäin. No siitähän tekniikastahan minä en oikeasti mitään tiedä, näyttää siltä että YLEn aivopestyn kansan ja kansaa ohjelmoivien jessuiittain ansiosta en tule koskaan tietämäänkään…


————————————————————————————————————————————————–

.

.

.

Meret: Vesien lämpötila, pinnankorkeus…

Kun uimahallin vesi lämmitetään, ilmakin hallissa lämpenee … merien pohjissa aukenee vähän väliä maanjäristyksissä aukkoja joista sula laava purkautuu merien pohjissa. Vai mikäsen tsunamin oikeen tekikään… Hello PlayStation® ilmastosimulaattori aivopesu-ohjelmoija, sula laava vaikuttanee vesien lämpötilaan? Voisitko jo viimein lisätä sen laskentalelusi kaavoihin? No eipä tietenkään… Ja miten tämä ja pohjista purkautuvat kaasut vaikuttavat ilmaan??? Aijaa, ei mitenkään, jaahas joopa joo. Mutta onneksi Veroviherpipo tietää vastauksen ennalta: “Kkrhm blabla jääkarhut kuolee sukupuuttoon (lisääntymällä: ennen 2.500 —> NYT 2 5 . 0 0 0) …

Elämme sulan punahehkuisen avaruudessa hyllyvän laavaPALLON päällä. Maa kiertää elliptistä rataansa; jos piirrämme yhden pisteen muodostaman 3D kuvion, rata muodostaa avaruudessa spiraalimaisen kuvion. Yllättävää että 4 vuosituhatta sitten Raamattu kuvasi (alkukieli) Maan olevan PALLO, pyörivän yhden kierroksen päivässä, juostessaan spiraalimaista rataansa. Aikamoinen ero Paa vin jessuii ttain pannukakku -valheisiin…

Maan päällimmäisenä kerroksena on jäähtynyt repeilevä ‘ilmapallonohut kuori’. Sen pinnan peittää 2/3 osalta vesi eli meret: Tämän pallon muuttaessa muotoaan jatkuvasti, joku kohta nousee, joku toinen laskee… yllättäen (EIKÖ TOTTA) vesi siirtyy aina meidän murkkujen käsityksen mukaisesti ‘matalimpaan’ kohtaan… Maankuoren repeämistä, jäätikköjen alle purkautuneet HEHKUVAT LAAVAT, öljyt, metaani – sulattelee sitten sitä jäätäkin sille päälle sattuessaan.

.
Jonkun arvion mukaan Tyynen valtameren keskiosan tulivuoret työntävät punahehkuista laavaa mereen kolme KUUTIOKILOMETRIÄ vuodessa. Saman lähteen mukaa n merien pohjassa on MILJOONA tulivuorta (osa aktiivisia). Näistä 75,000 on yli kilometrin korkuisia. Näitä tulivuorijonoja tiedemiehet kutsuvat TULIRINGEIKSI. Kts. www volcano.oregonstate.edu/book/export/html/138

Joitain Tyynenmeren vesiä hehkuttavia tulivuoriketjuja 1980-90. Huomaa myös etelämanner … Antarctic ja erityisesti pohjoisnavan tulivuoristot: olisihan vaarallista jos siellä valehdeltu ‘sulaminen’ johtuisikin tuliv…

.

Etelämanteren jäätiköitten allaolevat tulivuorijonot kuumentavat ja happamoittavat meret. Ikävää eikö totta, toimineet täysin ilman ekohullujen sakotusta vuosituhannesta toiseen. Ja miksikö jäätikkö sulaa? No tietenkin SINUN autoilu$i takia…

British Antarctic Survey (BAS) tiedemiehet kartoittivat aiemmin tuntemattomat (lähes kaikki – yli 95% – maailmakaikkeudesta on ‘tiede’ miähille tuntematonta) jäätikköjen alaiset meret South Sandwich Islands -ympäriltä. … International Symposium on Antarctic Earth Sciences; Edinburgh, Dr Phil sanoi: “On niin paljon mitä emme ymmärrä merenpohjien vulkaanisesta aktiivisuudesta; uusia tulivuoria syntyy ja vanhoja sortuu jatkuvasti.” ScienceDaily (July 11, 2011)

.

.

” On niin paljon mitä emme ymmärrä merenpohjien vulkaanisesta aktiivisuudesta…

…OooOuuoopSS! pääsipä lipsahdus: no onneksi simulaattorilehtimiehet COrjaavat ohjelmointisi:

Vertaapa tuota pannukakkupaawin CO2-tiedesatusimulointiin: “syvät meret kätkevät maapallon lämpenemisen vuosikymmeniksi … jotkut pisteet 300m syvyydessä ovat säilöneet kadoksissa olevan lämmön (HALOO: CO2 lämpenemisen siis myönnetään jo olevan kadoksissa)” … The study, based on computer simulations of global climate; Deep Oceans Can Mask Global Warming for Decade-Long Periods ScienceDaily (Sep. 19, 2011)

.

Väestönvähennys simulaatiovuoto: Fukushiman kuumat cesiumit rullautuvat myös maailman saastuneimpaan ‘kadonneeseen mereen’… Suomikin viimein CCCP sylissä !?

Simulaation tilaaja ei liene määritellyt parametrejä riittävästi: CO2 maapallokuumenee simulaatiovahingossa (?) vain toiselta puolelta. Myöskin USAn länsirannikon jo kesällä säteilysaastunut Tyyni Valtameri unhoittuu mallinnuksessa. (Lisäsin ylläolevaan kuvaan Meteo-France’n simulaation 1.4. tilanteen, ja hiukasen kuumia pisteitä…) Klikkaa CO2-ilmastohuijaus. … ( sciencedaily .com/releases/2011/09/110918144941.htm).

Hahhaa ja CO2 aprilliä 12/2011 : taas oli lääketiede tässäkin keksinyt sairauksia uusiin pillereihinsä ELI yksi kierros tässä ‘kuljettimessa’ kestääkin 2000 vuotta. Toisin sanoen tämäkin tiedetarina on CO2-verottajan joulupukki.

.

Etelämanteren alla Hydrotermaalisia aukkoja; vesi/höyry jopa yli +300C

1/2012 Mitäpä luulet, voisiko superkuumalla höyryllä olla koskaan mitään osuutta jään sulamiseen? East Scotia Ridge alla 2km syvyydessä kuvausalus löysi taas uusia ihmeitä vailla määrää… Paavin onneksi CO2 verot saatiin nuijittua purkkiin ennekuin tätäkään ymmärrystä oli kaikenkansan saatavilla. Lost World’ Discovered Around Antarctic Vents. ScienceDaily (Jan. 3, 2012) — Remotely Operated Vehicle (ROV), have been able to explore the East Scotia Ridge deep beneath the Southern Ocean where hydrothermal vents, including ‘black smokers’ reaching temperatures of up to 382 degrees Celsius… sciencedaily com/releases/2012/01/120103185246.htm

.

Kuumavesilähteet kattavat kaikki merenpohjat?

Merien geokemistit Dr Doug Connelly, National Oceanography Centre, Southampton ja biologi Dr Jon Copley, University of Southampton -tiimi paljasti uudet ennennäkemättömät syvänmeren vulkaaniset lähteet, viisi kilometriä syvällä Kariabian merenpohjassa. Nämä kuumalähde -alueet jotka sijaitsevat noin kilometriä syvemmällä kuin yksikään aiempi löydös, työntävät hohkavaa meriä kuumentavaa vettä, syvällä paineenalaisena, jopa +450C asteisena. Nämä merivesiä pohjasta kiehuttavat lähdejärjestelmät ovat valtavan laajoja ja sijainniltaan ennennäkemättömiä. Näiden perusteella voidaankin olettaa tälläisien esiintymien odottavan vielä löytäjiä – ja mahdollisesti kattavat kaikki maapallon syvänmeren alueet. Huhtikuussa 2010, Kuningaallinen tutkimusalus James Cook oli paikalla ja sieltä ohjailtiin Autosub6000-sukellusvenettä jolla löydökset tehtiin, Cayman Trough -vajoamassa Caymansaarten eteläpuolella. sciencedaily com/releases/2012/01/120110114434.htm

.

Kuumat vesilähdepiiput ovat täynnä elämää; tässä ennen tuntemattomia silmättömiä “shrimpsejä” merenpohjan ‘piipuissa’.

Tiedekö ajan tasalla? Viimeisen kahden vuoden aikana on löydetty yli 19,000 uutta eliölajia; Inventory Lists 19,232 Newly Discovered Species During Latest Count, ScienceDaily (Jan. 18, 2012) … ja nämä tämmöiset kaikentietävät rillipäänestorit saavat kehitellä CO2 veroteorioitaan paawillisella avustuksella!

.

Luulin ensin että nyt syvänmeren kuvaajat olisivat saaneet kuvan maailman syvimmästä 0pus dein jessuiitasta – mutta tuskin tämä kuitenkaan…

Eliöitä Costa Rican hautavajoaman ‘myrkkypiippujen’ vierestä, kuvattu 2011; telegraph co uk. Kuvan mönsteriltä puuttunee vielä nimi; miten olisi SkullBenedict XIV?

.

.

.

Maanpäällisiä CO2-laavalähteitä

Merenalainen CO2 laavalähde… “1/1.000.000.000 osa” Tuliringistä

Ja kaikki tämä ‘kauheus’ jatkunut jo miljoonan tulivuoren avulla miljoonia vuosia… Luonnollisen Myrkyllistä! Merkillistä että siitä vasta nyt on alettu CO2-sakottaa…

www vulcan.wr.usgs.gov/Glossary/PlateTectonics/Maps/map_south_america_plates.html
www oceanexplorer.noaa.gov/explorations/02fire/background/volcanism/volcan.html
www ngdc.noaa.gov/hazard/stratoguide/stratoguide.pdf
Etsi Youtubesta “undersea volcano”; Discoverynetworks, Undersea Volcano Eruptions Caught On Video http://www.youtube.com/watch?v=hmMlspNoZMs

.


Ajatelkaapa tätä ‘saasteiden määrää; näitä on ainakin 100.000kpl Tyynen valtameren tulivuoriketjuissa: jatkuvasti kettutyttöin biodiversiteetti kärsinyt vuosimiljoonia, meret yhäti alati happamoituen ja kaikki yhä vieläkin ilman tyhmäin verotusta … tehkää jotain! … AlGoReal WWF-fund huutaa maailmapela$tu$tekoja!

.

.

.


.

.

Mikä jatkuvasti kuumentaa maan sisustaa?

.

Asiaa eri lähteistä tutkittuani olen päätellyt että maa on joskus aikakausia sitten kiitänyt auringon vierestä kuin tähdet tänäänkin (vrt. NASA/SOHO -videot), joutunut vangituksi sen vetovoimakenttään eikä enää pääse ‘pakoon’. Tämän todistaa maan elliptinen rata – se ei ole pyöreä (kuin moukarinheittäjän pallon rata). Tässä vetovoimakentässä Aurinko vetää eli ‘repii’ maan massaa itseään kohti, maan (‘moukarinheittäjän pallon’) joskus saama vauhti taas estää sen syöksymästä aurinkoon. Akselinsa ympäri pyörivän maapallon kuori kiihtyy osin (‘aamu’) aurinkoa kohti. Radalleen ‘vangitun’ Pallon kuoren toinen puoli (‘ilta’) on liikkeessä ‘poispäin’ auringosta ja joutuu näin samaisen voimakentän vastakkaisen liikesuuntansa takia ‘revityksi’ nyt eri suuntaan, ‘jarruttetuksi’.

Pallossa vallitsee kokoajan muuttuva dynaaminen tilanne jossa pintaa ‘revitään’ eri kohdissa eri suuntiin monien eri voimakenttien vaikutuksesta (Keskipakovoima, kuu jne jne)… Tämä pinnan ‘nopea’ vastakkaissuntiin repiminen aiheuttaa osan repeämistä ja järistyksistä. Sisäinen massakin kuumenee & sulaa laavaksi voimakentän suunnanvaihtelun takia samankaltaisesti kuin sähkömoottorin käämi – magneettisten jne voimakenttäin vääntäminä. Asiat eivät suinkaan ole yksinkertaisia, mutta tulipahan tässä pähkäiltyä lähipallosien pyörintää klubiaskin kanteen… (Katso NASAn magneettikenttäkuvat artikkelistani yläoik. “Ilmastohuijaus Valokeilassa“)

Havaintokuva pallon pyöriessä auringon vetovoimakentässä: Yläreunassa vetovoima ‘kiihdyttää’ pyörimistä, alareunassa ‘jarruttaa’, repii… Samoin pallon sisällä ‘irrallinen’ laava (ja magneettinen massa) pyrkii vetovoiman takia aina ‘vasemmalle’ ja samanaikaisesti keskipakovoiman heittämänä ulkokehälle jnejne.

NASAn esitys maan magneettivuosta, Aurinkotuulesta jne. : Piirtämissäni lisäkuvissa 1. ja 2., yhden magneettivuon kuvausviiva = F leikattuna. Siihen vaikuttaa Aurinkotuuli=S ja Auringon vetovoima=V. …aiheuttaen maan pyöriessä sen pintaan ja sisälle vääntövoimia=F.2

Ulkoiset vääntövoimat maata ja sen magneettikenttää kohtaan ovat moninaiset; magneettikenttä vain yksi olennaisimmista: magneettikentän vääntövoimaa voit ‘mallintaa’ vaikka omenalla joka kuvaa maapalloa ja työntämällä sen sisään tukevan tikun F … pidä toisella kädellä kiinni tikusta ja pyöritä ‘maapalloa’ – syntyy omenajäristyksiä ja mehupurkauksia:). Todellisuudessa näitä viivoja et näe, aivan kuten suurinta osaa maailmastamme. Kaikki tämä jää uskon varaan ja vaatii luottamuksen piirtäjään… ja NASA onkin vasta jäänyt massiivisista lämpötila tilastojensa väärennöksistä kiinni – joten pidä varas!

Ylläoleva pohdintani mukaan Aurinkotuulen vaihtelut nykivät magneettikenttää erittäin epäsymmetrisesti ja epätasaisesti – TODENNÄKÖISESTI AIHEUTTAEN MAANJÄRISTYKSIÄ. Mitä enemmän kuoressa on pintajännitystiloja, mitä enemmän maankuori on kiihdys/jarrutus aamu/ilta -vaiheessaan, sen todennäköisemmin maan ohut kuori vääntyy ja värähtelee ‘ulkoisen’ liipaisutekijän vaikutuksesta…

.

.

.

.

Maan magneettinen napa siirtyy jatkuvasti – on aina siirtynyt.

.

Tähänkin varmaan pian luodaan uusi AlGoRealistinen kaikenpelastava vero?

‘Kompassin suuntima’ siirtyy siis koko ajan; tällä hetkellä siirtymäliike on n. 55km vuodessa. Se kertoo maan sisäisten massojen liikkeestä kuoren suhteen… Maan sisällä oleva(t) ‘magneetti-rautamöhkäleet hölskyvät’ meille ihmisille arvaamattomasti: tätä liikettä simuloi hauskasti pallo jonka sisällä on pallo. Kokeilepa: potkaise ja ihmettele sen rataa… näyttää täysin arvaamattomalta mutta silti kaikki toimii lakiensa mukaan. Näin toimi myös tiedemiesten myöhemmin laskennallisesti osoitettu Raamatunkertomus jossa “aurinko pysyi ylhäällä 2vrk”. Maan pyrörimisliike ei pysähtynyt, mutta sisällä olevat ‘tasapainot’ muuttivat paikkaansa; sisäisen ja/tai ulkoisen dynamiikan ansiosta. … olisihan tuo kumma jos sulan massan magneettimöhkäleet pysyisivät paikallaan näiden voimien jyllätessä – eikövaikka.

Näin magneettisen pohjoisnavan siirtymästä kertoo NASAn NOAA:

Maan magneettisen navan siirtymät viimeisen 400 vuoden aikana; NOAA. Keltaiset nupit osoittavat aiempia sijaintipaikkoja; ylin on nykyinen magneettisen navan sijainti. (Etualalla Alaska, Kanada, yläoik. Grönlanti)

.

.

.

.

Merivesien Pinnantaso:

.

Monista em. syistä yms. johtuen maanpinnan kuoren hulmuileva muoto ei koskaan ole vakio – vaan vääntyilee jatkuvasti: ‘nousee’ jossain, ‘laskee’ toisaalla. Uudellamaalla ‘nousua’ on mitattu 0,5 cm vuodessa…

Mitä vesi tekee silloin kun ‘maapinta nousee’? Tietenkin väistyy ‘matalimpaan’ kohtaan … jolloin pohjasta mittaamalla MEREN PINTA LASKEE. Satakunnan vesiraja onkin siirtynyt 100km ‘ulospäin’ viimeisen 500 vuoden aikana merenpinnan ‘laskun’ takia. Elikkäs jos amerikkalaslapsi heittää lapiollaan hiekkaa mereen, meriveden pinta kohoaa Helsingissä; tahi jos Helsinkiläiset kaivavat tarpeeksi suuren kuopan rannikolle, kaikki maailman kauppalaivat karahtavat pohjaan …ööö tässäpä alkuperäistä AlGoRealismia eduskunnan kauhuveroklubille uusien pykälien pohjaksi.

Koko merenpinna nousu -käsite onkin Paav illisen R00man klubin CO2-verokauhuhömppää. Myöskin idioottimaiset Gotswana yms. mannerlaatta palapelileikit ovat aivan samanlaista tiedettä kuin kuunpinnalta hymiöiden etsintä: Silmääsi näkyvät nk. mantereet katoavat jos kaikki ‘vesi’ otetaan karttakuvastasi pois! Tokihan laattoja ja niiden liikettä löytyy edellä mainittujen voimien aiheuttamina, mutta laattojen rajat eivät kuitenkan noudata karttakuviin visualisoituja meri/manner vesirajoja…

.

Maanmittaus-hallitus laskuttaakin rankasti kaikkia rantamaan omistajia meriveden pinnan LASKUSTA

….samalla kun vaikaaniEUkkulan viherpipoCO2 valheen ylläpitäjä…

Ympäristö-hallitus laskuttaakin rankasti kaikkia omistajia meriveden pinnan NOUSUSTA

Kumpi on oikeassa? Katso lompakostasi…

.

Tämä kartta on iittojen lämpimän ilman CO2-huijauskaupalle, AlGoReal merennousulle tappava kuva. Salattu. Mutta tässä se on…

.

.

www. en.wikipedia.org/wiki/Kvarken
www. absoluteastronomy.com/topics/Kvarken

.

Merenkurkkusi kuristava uusi ydinvoimala jää tulevaisuuden Pohjanlahtijärven säteilyttäjäksi.

.

Ja kaikki paavinvihreät CO2-lapset taputtivat karvaisia käsiään kun omistajain omaisuus muuttui EUvelaksi…

.

Kielletyt! Kuvat!

.

Lastemme Säteilevä Tulevaisuus,  Pohjanjärvi vuonna 2500: Jäteliemiallas – muisto protestanteista

Näinkö sen on mentävä? Ainakin Rooman Klubi suunnittelukriteerinä on vähentää joutoväestöä 90% …

Tämän kielletyn kuvan osavaihe 2500A.D. on taiteellinen tekele – eikä perustu muuhun kuin maallikon arvioon. Rantaviivat 1500 ja 2000 luvulta ovat alkuperäisistä kopioitu.

Tätä simulaatiotahan ei kukaan uskalla tehdä: se ‘tutkija’ joka erhettyisi tätä paawin CO2-pannukakkua, meriveden AlGoReal satupintaa pöyhimään, löytäisi itsensä km-tehtaalta alta aikayksikön… Kävisi niinkuin NILU sisnisilmäisille CFD simulaatiotekniikan ammattilaisille joiden työ paljasti missä vaiheessa ohjelma etenee. Se onkin toinen tarina, lue: Fukushima Blogi

.

.

Asiasta syntyi myös lyhtvideo, katso juutuubista http://www.youtube.com/watch?v=SqcR6ieRhpk


.

Vedä Henkeä – syvään…

No nyt katsopas mitä keuhkoihisi tuli: http://talvivaaraymparisto.nettisivu.org/miksi-nama-sivut-tehtiin/gallery-kuvia/

.

Fukushiman Lähihistoria:

Lataa .pdf -tiedosto heti talteen – niinkauan kuin se vielä löytyy…

.

.

Suomilaista vedetään kölin alta mennen tullen, ‘omien’ ritarien toimesta. Kyseessä nk. viides ‘kunnia’-kolonna…

slideshare net/syottovasikka/suomi-orwellin-valtakunta

[SENSUROITU] – hae tämä waarallinen dokumentti sivun alussa olevasta jumpshare .com -linkistä

.

————————————————————————————————————————————————–

.

.

.

Näin meitä YLEn ohjelmoituja vedätetään :

.


.

EUrooooooooooooppa Lisä %

.

—————————————————————————————————————————————–

.

.

.

No niin. Kun kerran öljy loppuu, öljy loppuu öljy loppuu ölj… pitää jostain keksiä kriisiä lisää ÄKKIÄ … Eli kuinka luodaan kriisi jolla saadaan kaikki kultahampaat kaanin vatiin: Viljan käyttö polttoa(i)neeksi nostaa kaiken ruuan hintaa … yllättäin:

.

.

Vati kaani kontrolloi maailman ruoantuotantoa


Vati kaanin Codex Alimentarius BANNING OF HEALTH
http://www.youtube.com/watch?v=Fi1ltYxp7Qg

Jos haluaa alistaa ihmisiä, niin paras tapa siihen on kontrolloida ruoantuotantoa, joten YK:n elintarvike ja maatalousjärjestön (FAO) päämaja on luonnollisesti R00massa. Kuten myös Maailman ruokaohjelman (WFP) ja Kansainvälisen maatalousrahaston (IFAD). Surullisen kuuluisa Codex Alimentarius on juuri FAO:n luomus.

.

.

Käypäs pikaisella virtuaalimatkalla katsomassa keisari-paawisi valtaistuinta Vati Kaanissa:

slideshare net/syottovasikka/pahan-pietarin-basilli

.

.

Tässä ‘aiheesta’ lisää. Lue. Takaan että raivostut 100%. ainoaksi kysymysmerkiksi jää, kenet olet valmis polttamaan roviolla, minut vai paljastuksien kohteen…

slideshare net/syottovasikka/porttokirkko-29382289

.

.

Israel Uutiset 2012 -sivut kertovat kuinka Rooman öljyloppuu satu pyörittää koko Lähi-Idän:

slideshare net/syottovasikka/israel-uutiset-2011

Katso Koko Dokumenttilista Pääsivulta http://www.scribd.com/Syottovasikka

… ja lue sitten ne ilman maksua slideshare.net/syottovasikka

.

.

E10-paawin Luoma  Nälänhätä

Ainoa mitä vati kaanin jumalankorvike osaa luoda: sota, massamurha ja nälänhätä: Paawin CO2valhe -Direktiivien mukaan “öljystä on pula”. Siksi polttoaineeseen on sotkettava viljasta tislattua metanolia – väestönvähennysbonuksena se myös saastuttaa rajusti enemmän kuin bensiini. Ja tietenkin, energianegatiivisena kisailee jopa paawin plutonium-höyrykoneidenkin kanssa: viljapolttoaineen tekemiseen kuluu enemmän energiaa kuin mitä prosessissa aikaansaadaan. Mutta mitäpä ei tehtäisi leivänhinnan nostamiseksi ja nälänhädän pohjustamiseksi?

Tietenkin jyrki, pian pakolla tulossa kaikki pienkoneet tuhoava pakko E15, E20 jnejne…

Kaikkia EUkauppiaita hyödyttää myös vesi-metanolin korrosio ja liuotin -ominaisuudet: etanoli tuhoaa sinkki ja galvanoidut materiaalit, pronssin, kuparin, alumiinin, tiivisteet ja kumiletkut, korkin, poly-uretaanin ja epoksimateriaalit – tasan tarkkaan kaikki ne mistä autosi polttoainejärjestelmä on rakennettu… Eikö olekin viherkatollisen kät€vää? “Corn-based fuel, as in the US, is energy-negative by the time it comes out of a pump… ethanol, a powerful solvent,  attacks many fuel system components including zinc and galvanised materials, brass, copper, aluminium, seals and hoses, cork, polyurethane and epoxy resins.” telegraph co uk/motoring/classiccars/9108430/The-ethanol-threat-to-classic-cars-and-bikes.html

Kaikkea edelläolevaa ihmetellessä ei voi kuin todeta että ilmankos perustuslakimme kavaltajakatainen saanee palkkioviran EUkkulan pääkonttuurista. Syyllinen toki olet sinä joka jatkuvasti näitä harhaanjohtajia käyt ‘äänestämässä’ ja maksamastasi hesarista ‘YLEn taivaallisia lausuntojaan’ imemässä.

.

.

Itse pidän käsittämättömänä että maani kavaltajia ei aseteta vastuuseen, kukaan ei välitä EUjessuiittain tekemästä Suomen Valtion vallankaappauksesta, kansallisomaisuuksiemme kavalluksista ja kassan ryöstöstä: Katainen Suomen Perustuslaista: Kiusallinen käytäntö piti poistaa” IS 13.02.2010 14:00 … kavaltajaKatainen: “Kreikka-papereita ei julkisteta” IS 10.03.2012 13:07 Professorit: …”salailu on lainvastaista“; Oikeustieteilijät kritisoivat valtiovarainministeriön vastausta asiakirjapyyntöön Kreikan ja Suomen vakuusjärjestelyistä. IS 10.03.2012 12:51
—> nomutta. Kuinka salailu voisi olla enää “lainvastaista” koska maanpetosritariri itse poisti kiusallisen käytännön? Kts suomi-orwellin yhteiskunta -blogi. Ovatko tosiaan kaikki oikeat miehet pelosta jäykkänä – gangsta-kataisen sukutilan porstuan alusesta kaivettujen luurankojen edessä?

.

.

Nyt saat halutessasi tämän sivun viimeisimmän version myös PDF -formaatissa tästä ikkunasta. Lataa talteen ja Lähetä.

.

Aiheisiin liittyvät ydinvoima blogisivuni; klikkaa valitse:

Fukushiman ‘Onnettomuus’, Chernobyl Raportti jne

YdinSäteily – Hiukkaskiihdyttimet jne


.

.

.

.

P.S.

————————————————————————————————————————————————————

Tässäpä lukijalle viimeisin blogisivun viimeinen kirjoitus –  joka itsenäisyytemme kavalluksen muistojuhlan jälkeisenä päivänä lukittiin… Kiitos siitä Ydinmafialle:

Säteilytettyjen Itsenäisyys

…sekin haihtunut kuin ohjelmoiduille markkinoitu kapitalismin kangastus?

Radioaktiiviset partikkeleita ruumiissasi kutsutaan sisäiseksi säteilijöiksi. Ne ovat paljon vaarallisempia kuin ulkopuolella oleva säteily. Radioaktiivinen materiaali pääsee ruumiiseesi hengittämällä, syömällä eli ruoan välityksellä, joissain tapauksessa ihon lävitse. Esimerkiksi rahvaan terveyskylpylöissä – uimarannoilla 0lkilu0d0n maisemissa. Keuhkoihin sitä taas saavat rikkaatikin ja ilmaiseksi – vedä henkeä – kas noin, uusi annos sisässäsi… Tritium, esim Canadan CANDU reaktorien runsain säteilylähde, pääsee ruumiiseesi kaikkia kolmea reittiä.

Yhden vuoden aikana yksi milligramma säteilee 390 alpha-partikkelia, 780 miljoonaa beta-partikkelia ja gammasätilyä. Tämä on yli miljardi korkean energian ionisoivia radioaktiivisia partikkeleita joista voi seurata merkittävää biologista tuhoa. Jo yksi alpha partikkelin energia ylittää energian jolla voidaan vaurioittaa solun DNA, RNA, entsyymejä ja proteiineja. (Uranium Medical Research Centre)

Plutoniumtehdas – hesarien ydinvoimala.

Luonnosta löytyvän ja louhittava uraanin isotooppi U238 säteilymäärä on vähäisempi kuin Plutoniumtehtaan (nk. voimala) tuottamissa isotoopeissa. Esimerkiksi Uraanin isotooppi U234 – jota luonnossa ei koskaan ole ellei sitä ole sinne ‘kipattu’ – on säteilyltään 18500 kertaa suurempi (kuin U238). Luonnontilassa esiintyvän uraanin koostumus on U234 (.0054%), U235 (.71%) ja U238 (99.28%).

Kun uraanipitoisuus malmeissa on nykyisin joku prosentti tai huonoimmillaan sen osia, siitä voi laskea kuinka tuhottoman määrän vuoria joudutaan louhimaan ja liottamaan hapoissa yhden kilon saamiseksi 0lkilu0d0n miiluun. Energiantuotannon kannalta touhu on vailla järkeä – prosessi toimiikin Ydinasetuotannon ehdoilla.

Tritium on Plutonium teollisuuden eräs pahimmista jätteistä, sitä syntyy runsaasti ja on kallis hävitettävä – koska sitä ei edes voida hävittää (tokihan suodatus saostus onnistuu, jollain tasolla). Höyrykauden hulluuden, ‘hehkuvia’ plutonium pötkylöitä jäähdyttävästä vedestä syntyy höyryn. Höyry käytetään turbiinien pyörittämiseen samoin kuin esim kivihiilivoimalaoissa. Tähän vesihöyryyn / syntyvään lauhdeveteen sitoutunut Tritium pitäisi ainakin kalliisti varastoida jonnekin. Iankaiken tätä yhä myrkyllisempää jäähdytysvettä ei voi suljetussa kierrossa pitää: niinpä kaikki nämä pimeät Plutoniumtehtaat hulauttavat tämänkin säteilyjätteensä kaikkien sääntöjen vastaisesti suoraan luontoon, jokiin, mereen…

Polttoainevaihdon yhteydessä joudutaan tämä plutoniumpötkylöiden ‘jäähdytysvesi’ – tritiumilla vähin erin yhä myrkyllisemmäksi muodostunut höyrypannu-energian kiertovesi – laskemaan pois. Muutoin ei kyetä nostamaan tuotannon päätuotetta eli Plutoniumia – ydinaseisiin prosessissa kypsytettyä raaka-ainetta – ‘pannusta’ pois, uusia plutoniumkärkien aihioita tilalle.

Kätevintä ja halvinta aina onkin luonnon saastutus.

.

.
104m korkea rakennus, 140m korkea Ø3m piippu

Kuva

Ydinvoimala. Reaktori. Huoltotyö. Revision. … oppineiden valhekynän satua säteilytettäville.

Tein kaaviokuvan mafian Plutoniumtehtaasta – eikunsiis ydinvoimalastasi. Klikkaa suurenna kuva: siinä näkyy myös hilpeä varasto – jonka kattokin jo kertaalleen romahti [SALAINEN] ja seurauksena läheltäpiti fukusima. Läheltäpiti tapauksia onkin tämän tästä kaikkialla paavin Plutoniumtehtaissa [SALAINEN] – lukumäärän voit tykönäs kertoa maailman viidelläsadalla julkisella, sekä tietenkin salaisilla – ‘koe’ydinaseplutoniumtehtaiden määrällä.

…….1 4 0 metrin piippu!?

Mitä ihmettä! Puitako siellä poltetaan? Kivihiiltäkö? HIRVEÄ SAASTAISTA ÖLJYÄKÖ (psst, säteileekö?) ?

Eihän toki. Vaikka asia on hirveä, ei siellä silti hirveäkään käristetä: Ei siellä mitään polteta. Vain viattomia, kauniita ilmanvaihtohormeja jotka arkkitehti vaan laittoi piirustuksiin hetken mielijohteesta, sinulle, ympäristön visuaaliseksi virkistykseksi… (psst, säteileekö?)

Ilmanvaihtohormiston (vihreä) kautta tuuletetaan aina laitoksen kaikki ‘kopitkin’. Koko laitoksessa ilmanvaihto on aina rajua, sukat pyörivät jalassa -luokkaa. Ellei näin olisi, Arton tuolla aiemmin tarkasti selvittämä vuotavan pannun läpitunkeva, plutonium säteilyttävä ionisoitu supervaarallinen pinkki-ilma tappaisi kaikki sisälläolijat 2minuutissa. Tämä selviää Arton artikkeleista – sekä tieteellisen tarkasti salatuista tiedejumalan riittisaloista, heh, white papers.

Juutuubivideo siitä kuinka Fukusima I ykkösreaktorin jämiä tuuleteaan yhä, sinullekin…
http://www.youtube.com/watch?v=SvHRM4bkSV0

Lue tuostakin tietotolähteineen lisää blogisivuiltani. Joka nyanssista löytyy tieteellinen artikkeli, varmista siis…

Kuvassa näkyy kuinka 104m korkeassa 0lkilu0d0n ydinase raaka-ainetehtaassa on menossa on “huoltotyöt”. Höyrypannun kansirakennelma on jo auki, höyrypaineastian kupua nostetaan. Seuraavaksi lorotetaan jäähdytys eli tritiumkyllästynyt vesi reaktorista. (koska tämä tiedejumalanpalvelus on salainen, yksityiskohtainen prosessikuvaus on maallikolle mahdotonta. Kaiken tässä olevankin olen poiminut ja puzannut kurasta, ydintumpelo pappiensa ‘kadulle pudottamista sala-arkistojen kopioista’. Tähän tiedejumalanpalvelukseen liitty myös supersalaisuus, pyhien plutonium aihioiden siirtely parhaan kansamurha-sadon keräämiseksi – made by SAINTs).

LOVIISA:

Reaktorihallin lattiaan on merkitty 'huoltoa' varten paineastian kansiosille paikat sinisellä.

LOVIISA. Ydinvoimala. Ydinreaktori.  Keskellä ‘höyrypannun’ kansi: Reaktorihallin lattiaan on merkitty ‘huoltoa’ varten paineastian kansiosille paikat sinisellä … vieressä sinisen kannen alla jäteallas.

Kaaviokuvassa oikealla näkyy ylh. erillinen jäteallas: sinne säteilypöllähdys-kuljetus aikaansaanee esim ympäri maailman uutisvuodoissa esiintulleita ‘mystisiä’ lintuparvien joukkokuolemia. Alempana oikealla säteilytettävein hämäykseksi rakennettu tuurbiini-generaattorihalli. Sieltä tuotetaan sähköä vain sitä varten että saataisiin sillätavoin raskas K-säteily kotiisi. K a n a v a säteily – puhupa siitä jollain palstalla, pilleritarjoilu hoitotarpeineen onkin seuraavana maksetun palstaydinmafiosin kommentti.

Seuraavaksi nosturilla siirrellään poistettavat (vain osa) polttoainesauvat eli kypsät tuotteet toiseen vesialtaaseen, senjälkeen jo II-altaassa odottamassa olevat uudet aihiot pannuun sisään. Kaikki paikat täyttävää tritium yms säteilyhöyry tuuletetaan parhaillaan ulos, keuhkoihisi. Paikkojen siivojille säteilytyksestään ei tietty kerrota. Mahdollisesti tehtaan, ‘rekalla ajettavan’ 140m savupiipun, ylilentävät lintuparvet grillautuvat – suoraan lennosta, pudoten savuavina paisteina tehtaan pihamaalle! (Ei, tod. ei: tämä ei ole ankuankkawitsi) Onneksi (?) tämä höyry levitetään myös joka ikisen ydinpoliisin lasten keuhoihin.

Artolle oli vartija sanonut jotta älä syö tai paistut itsekin, sisältäpäin…

Julkinen salaisuus tietääkin kertoaSaksan ydinvastaisten aktiivien oikeusprosessin hedelmä – että tämän seisokin saastutus kansamurha säteilylaskeumat ovat 1000 – 10.000 kertaiset verrattuna höyryhöynäytettyjen ‘ydin voiman’ tuotantoon. Ilmakehäämme laskee parhaillaan 3-20 laitosta näitä höyryjä – 365 vrk vuodessa – ympäri vuoden, jatkuvasti monta savuttajaa. Puhumattakaan jatkuvasti ja yhä aukipidettävistä Fukushiman plutoniumhöyrysulatoista… (saa hengittää)

Tätä polttoainesauvojen vaihtoa kutsutaan mafian slangissa “revisioksi”. Osuva ilmaisu: syntyyhän siinä uuden ydinohjussarjan uuden revision Plutoniumkärjet. Meikäläinen puhuis tankkauksesta: vanhoista uraani-plutonium sauvoista osa otetaan jatkojalostukseen ja sitten myydään asetehtaille. Uutta Plutonium materiaalia sisään kypsytettäväksi. Osaa pyöritellään revision aikana ympäri plutoniumpönttöä, kyspytellään kuin Cuan Valdez’in Kesko-s-kahvipapuja, pauligin parhaitten aromien esiinsaamiseksi. (Lue: miljoona murhaa enemmän).

Suo malis tieädemiehet ovatkin tässä Plutoniumsopan keitossa erityisen taitavia; maailmalla ovat kateellisia. Kun normaalilaitos on pakko sulkea ja avata, poistaa pahimmat säteilypötkylät vuoden välein, suomalis kansamurhaajat kykenevät kypsyttämään myrkkyjään jopa 5 vuotta! (by AL) Saanet arvata minkälainen ‘sota myymälässä’ vallitsee näiden superfinn -säteilytystuotteiden tullessa olki-tuotantolinjalta ulos – kuka saa tämän kovimman messu-murhamössön?

Otaniemen ylpeitten säteilyttäjä –  Triga I tai VTT:n tutkimusreaktori FIR 1  – aivan kuten säteilytetty haluaa… Myrkkykeittolan opettaja esittelee sauvoja tälläisen havaintotaulun kautta: miten saadaan parhaimmat Plutoniumit jalostettua. Ilmeisen taitava massamurh eikunsiis opettaja. Lue lisää: Chernobyl Raporttivuoto www.slideshare.net/syottovasikka/chernobyl-raporttivuoto

FIR-1 reaktorin sydän, polttoainesauvojen sijoittelumalli, polttoainesauvan havaintomalli

Otaniemen säteilyttäjätohtori esittää: FIR-1 reaktorin sydän, polttoainesauvojen sijoittelumalli, polttoainesauvan havaintomalli

Kiista kuka saa parhaimmat myrkyt: Kuvittele moskovan suurinta (tyhjä) GUMin tavarataloa 1954, sinkkiämpärierän saapuessa vankileirien tehtailta… poliisi-rykmenttikään ei kykene tuhansia maatuskoja pitelemään. Seurauksista tavallinen kuolevainen voi lukea jopa YLEn voidelluista Iltasatusanomista: Kusetin Arc ticsea -Laiva kaapattu! Mossad sitä ja tätä… juutalaiset tätä ja sitä…

Tuon plutoniumtehtaan jätteen eli tritiumin katomistempun eli mereenlorotus ‘menetelmän’ paljasti TVO työntekijä A rto L auri – saaden palkakseen potkut ja senjälkeisen sanoinkuvaamattoman ritariviranomais kyykytyksen. Suomalainen kansallissankari. Haastattelunsa eli asian eetteriin sallinut YLEn päällikkö – tallaa nyt km tehtaalla. Pian (?) halmeessa kuin lesb0a lesb0ksi kutsunut halme?… Itämeri onkin maailman saastunein meri; tritiumpitoisuus on satakertainen muihin meriin verraten. Tästä voinemme kiittää erityisesti TVO liituraitapukuja.

Jos juomaveden ‘kohdearvo’ … (huijaus, sekin – pitäisi olla = 0) tritiumsaastuneilla mailla on 20Bq/L, meriveden viimeisin julkinen arvo 1990 luvulla oli 123Bq/L … ja voidaan arvella nyt sen olevan 200Bq/L. Myrkyn pitoisuus nousee jatkuvasti, kiitos Plutoniumtehtailijoidemme ahneuden: mitä kauemmin ‘soppaa’ keitetään, sitä myrkyllisemmät päästöt – ja ennekaikkea sitä tehokkaampi (=$$$$$$$$$$$) mömmö maailman pimeille Plutonium markkinoille. Äläkä uskokaan että päästöt olisivat loppunee Arton ilmiantoon – eihän edes oikeusjuttua siitä noussut, vielä vähemmän tuomioita: rikollisten rikollinen Tritium-poistoputki vain piilotettiin…

.

Kuva

.
.

Tämä kauppa kykeeneekin suojakseen palkkaamaan mittaamattoman suuret poliisiarmeijat. Järjestä vapautetut poliisarmeijat mädättävät tässä samalla itse itseltänsä, kansalta ja lapsiltansa – silmät päähän. Nämä suojelevat, täysin pimeästi, salaa ja tullitta Plutoniumtehtaiden omien satamien kautta myytyä ‘tuotetta’, Plutoniumia. Ritarillisesti tietämättä mitä tekevät – kysellä saatikka kertoa ei saa. Eikä edes uskalla: “Muista Joensuun 2011 pikkujoulut…”.

Plutoniumtuotantoon tulee olennaisena lisänä jatkojalostus ydinkärkiä varten, salaiset kontti-centrifugit joita systeemin suojassa on levitetty säteilijöiksi ympäri maatamme (by AL). Nyt ilmeisesti mafialle lisäpelkona on julkisuuden [hyvä Arto co!] takia satamiin tulevat rajoitukset, jopa tulli? Tämä merkitsisi ydinmafialle katastrofia. Siksipä Humppilassa on syntymässä Arton mukaan eräs maailmanluokan lentokenttä – jonka valvonnassa pidettäneen erityistä huolta Plutonium-kauppaliikenteen häiriöttömyydestä… SM0M haisee ja kovasti. (mikäseon, selaa blogin sivuja taaksepäin niinkauan kun vielä saat niin tehdä)

Ydinmafian kunniaksi on sanottava että ciat osaavat ‘asiansa’ mykistävän hyvin. Kansakuntain rahvaasta – 99,9% – säteilytetyistä ei tänäkään päivänä tiedä, saatikka usko, olevansa kokoajan säteilytettävänä. Eikä edes halua tietää…. Miten voikaan olla mahdollista että ritarikerma hallitsee kannen alla kuplivia ilmiöitä kuten valtion huumekauppa, orjakauppa ja lapsiseksin orjakauppa jnejne. Kaikki ritarikuntia palvelevia Savile-luokan jäävuoria joiden huiput on naamioitu YLEn hauskasti, vatukkoa työntävällä sonnalla, mm. nk. uutisilla eli kansamurhaviihteellä.

.

Ydinhullu Ratkaisu Räjähdysvaaraan – TEHON nosto – LISÄVIRITYS.

Sittenkun kun ylipitkään keitetty pannu on täysin läpimätä hutera ja räjähdysvaarallinen, käyttöikänsä ajat sitten ylittänyt, sen suojavyöhykettä laajennetaan 30 kilometriin – SM0M-Kanadan malliin (lue aiemmat sivut) – ja tehoja nostetaan moninkertaisiksi. Olen suomentanut auki unhoittuneen NRC arkistosta kaivamani NRC pöytäkirjan – löydät tämän menettelyn pöyristyttävät taustat blogisivultani: Lukaseppas NRC huijareiden uskomaton kansanmurhalätinä. Tässä näkyy fukushiman taustat!

www.slideshare.net/syottovasikka/nrc-512-kokouspytkirja-02
slideshare net/syottovasikka/nrc-512-kokouspytkirja-02

Joskus jopa Plutoniumkeittimen pönttöön vaihdetaan kuoret. Eikä tämäkään koske suomea – kiitos jyrki!

Kuva

Ethän huomannut, vanhan, tämänkin mädän reaktorirakennuksen sivutuotetta, läpi ionisoidun ilman pinkkiloistetta? Hyvä juttu. Nuku hyvin. Sillä nämä kuvat reaktorihalleista tässä ’tilassa’ on julistettu salaisiksi.

(osa uraani-asiatietoa käännetty tästä http://forum.stopthehogs.com/phpBB2/viewtopic.php?t=777 )

.

[ ✜SENSUROITU✜ ]

.

.

Lue Lisää – nyt myös Scribd sivustolta. Kopioi talteen .pdf muodossa. … paitsi että myöhästyi: sensuuri iski nuo ilmaiset scribd -tiedostot maksullisiksi. Latasinpa ne tänne, vielä tänään ilmaiseksi sinulle. Kokeile saatkos vielä slideshare.net sivulta:

http://www.scribd.com/doc/118664899/Sisallysluettelo-Scribd-com-Syottovasikka

www.slideshare.net/syottovasikka

slideshare net/syottovasikka

.

.

.

Ole hyvä ja lue koko Blogi ……….. <<<Siirry Koko Blogin Alkuun <<< ……..tai klikkaa/valitse listasta:


Israel R00man KynsissäIsrael ArkeologiaJenin 2002KANSA joka ei ole kansaPorttoKirkkoEpsanjan SarjakuvasankariTerroritekojen Lista

SUOMI = Orwellin YhteiskuntaÖLJY /Luonnontuote /EI LOPUYdinSaastutus . . . Japanin Fukusimapäät . . .Chernobyl Raporttivuoto . . . NOBEL huijaus . . . CO2 veroVALHERooman KlubiObaman tausta- JessuiitatGeert WildersMilosevicEuroopan IhmisoikeustuomioistuinEU – Perustulakikavallus

Slideshare.net sivustoni SISÄLLYSLUETTELO

27.01.2014

Täältä klikattavat linkit slideshare.net sivuille.

Alla olevista linkeistä on klikattavissa melkein kaikki tämän WordPress -blogin dokumentit helposti ladattavissa .pdf muodossa. Loput kuten tavallista, wordpress’in listasta tuolta oikealta ——

Epävirallisen tiedon mukaan tämä WordPress blogisivusto on älyttömän hidas; täältä saat asiat nopeammin. Tokihan nämä sivut löytyvät internetistä siellä sun täällä, esim. Scribd.com ja…

.

Tässä linkki slideshare.net etusivulle. Sivun oik reunassa on dokumenttiluettelo josta voit selata kaikki (tänään 34kpl) dokumentit. ‘More’ -valinnalla lisää…

 

.

.

 

Berijan Tarhat

slide-23-656

Berijan Tarhat; Unto Parvilahti. Berija toimi joskus itäisen CCCP-jesuiittavaltion kalmanleirien päällikkönä. Hänen ‘kunniakseen’ nuo kulakkileirit nimettiin… Erityismainintana murhattujen määrä: 147.000.000 syytöntä, jonkun lähteen mukaan jopa 300miljoonaa. …

Sinne päätyi myös sankarimme Unto, ex. SS-mies ja kunnostautunut rappari: vapaamuurarius ei pelastanutkaan tältä laittomuuden huipulta, CCCP kaappaukselta ja leirikomennukselta… Luepa elämänkertansa kohokohdat ym muuta ajankohtaista asian ympäriltä-

.

.

.

.

Lopuista linkeistä jätän tuon yllänäkyvän (jos…) ‘kätevän’ ikkunan pois – ettei tämäkin sisällysluettelo -sivu wordpress-halvaantuisi 100%…

.

.

.

.

Surmattuna Summa Mutikassa ?

.

SA-Int kuva-arkistosta esiinkaivettu erikoinen tarina. Tarinasta tuskin kaikki pitävät – ja jostain kumman syystä piankin (?) pannaan pannaan. Lataa se siis nyt koneellesi, niinkauankuin voit. Kopioi, levitä…

Tämä, kuten muutama allaolevista jutuista löytyy vain tuosta linkistä.

Tämän jutun alkuperäiskuvat löytyvät 160.000 kuvan arkistosta, kts. sa-kuva . fi

.

.

 

.

.

.

Tyttöjenjuttu.fi

slide-1-639Pilleritehtaat – suuri huijaus: Ensin viljasta kuoritaan ravinteet. Niistä pilleritehdas hyvällä onnella saa kauppaan kauniita keltaisia ilopillereitä. Kansalle syötetään köyhdytetty ravinto – se sairastuu suunnitelmien mukaan. Hyvinkoulutettuna se kävelee pillerikaupp eiku lääkärin tykö, suunnitelman mukaan. Saa pillerit apteekista suunnitelman mukaan … eikä parane – mutta pysyy hyvinkoulutetun lujan pilleriuskonsa avulla uskollisena asiakkaana elämänsä loppuun … Tässä pilleripolskan typistetty koreografia.

Suomen kansan pakkosterilointi alkamassa? Ketkä ovatkaan tämän salaisen rokotusoperaation takana…

Tyttöjenjuttu.fi – tässä teille vastaus ‘Hyvinvoinnin’ -Laitoksen piikkikutsuunne…

 

.

.

.

.

Suomi Orwellin Valtakunta

slide-1-643

Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa. Sen ritarillinen siniverinen aatelisjohto on vain korviaan myöten vannoutunut pitämään yllä paawillista konstailua – ohitse jo kavalletun perustuslain, valuutan, itsenäisyyden, lipun…

– Kuinka herkkusienet pidetään pimeässä – sodomaoyj paljastuu
– Breivik – aikamme huijaus. Kristitty Ritari Rooman sylissä.
– G00Gle – kansainvälinen mafia poliisisaattueen suojassa jne

 

.

.

.

.

.

Haagin Kenguruoikeus – Milosevic

slide-12-638

 

Milosevic – tapettiin tapettiin. Olisihan näet ollut häpeä jos huumekaupan kingi, jesuiittaClinton housut kintuissa olisi paljastunut kansanmurhan tekijäksi… Siksi syytön piti poistaa oikeudenkäynnin areenalta. …

Oliko Milo kaikkeen kaikkialla syytön? Tuskin, mutta kenguruoikeuden farssi ei ainakaan kyennyt yhtään syytöksistään toteen näyttämään. Aplodit ahtisaarelle ja rehukauppiaille!

.

.

.

.

.

Hyvän ja pahan Evankeliumi

slide-1-638

 

Ilosanoman Joulukortti Teille / Meille, Kaikille Vero-orjille! Evankeliumi – rangaistus ja siihen ahdistukseen varustus … Taivaallinen ilosanoma jokaiselle joka Tahtoo ottaa vastaan.

“Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu. Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti, meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia”; Rooman veronmaksaja Saulus Tarsolainen.

.

.

.

.

Isä Terrorin Teot – Uutiset 2001

slide-1-1024

9/11 -Uutispalasia Maailmalta 2001-2005 terror -ismin vastaisesta ‘sodasta’

 

.

.

.

.

.

.

.

.

Öljy – Luonnontuote – Ei Lopukaan…

slide-28-640

Öljy Loppuu -satu loppu tähän: lue alan artikkeleista kuinka tunnetut öljy/kaasuvarannot riittävät tuhansiksi vuosiksi

 

maailman suurin rakenteilla oleva kilometrin pitkä alus?

.

.

.

.

.

.

Pahan Pietarin Basilli

slide-15-645

Vati kaanin hermokeskus, okkultismi-basillin levityksen tehdas, ekumenialla höynäytettyjen Suomityttöjen pyhiinvaelluksen kohde –
Pietarin Basilica, Rooma. Hämmästyttävät Paljastukset Okkultismin Pesästä. Taizeilijakaan ei jaa kylmäksi tämän luettuaan…

 

.

.

.

.

.

.

Jesuiitta Albert0 Riveran Elämänkerta – Porttokirkko

slide-26-647

Albert0 Riveran elämänkerta, sisäpiirin silminnäkijäkertomus jesuiittain valtakunnasta. Ja kuinka se kontrolloi 100% Suomenkin porttokirkkoa ja ‘vapaita’ satelliittiseurakuntia Elämänkerta-sarjakuva dokumentti. Toista osaa näyttelee Suomen Porttokirkko. Pääosassa ex. 0pus Deì SarjakuvaSankari Epsanjasta.

Albert 0… kertoo taustat mihin lahtipenkkiin Suomen Siionin lampaat on ajettu. Tosikertomus Albert 0 -elämästä. Youtubessa löytyy lisää…Katso myös ajankohtainen katsaus Roomaan: Pahan-Pietarin-Basilli Haaskaa lukuhetkeä toivottaa, Kekkoslovakiasta EUkkulaan varastettu Suomexicon syöttövasikka

 

.

.

.

Ne Tulivat Yöllä

slide-3-649KatolisAdolphin mustapaidat tulivat myös yöllä. … Näkymä VatikaaniYK:n mustapaitojen salaiseen työhön jota tehdäänkin vain öisin. Kaikki jesuiittain tapaan laittomasti ja valheisiin perustuen: lailliset omistajat telttoihin, raketinlähettäjät tilalle. … Räikeästi paistaa myös vatikaanin jesuiittamainen vääntö ‘korkeimman oikeuden’ valittujen vasurituomareitten edesottamuksissa, looshin joka laskuttaa rahvaalta satoja euroja tunti – mitään tekemättä ja suojellen päivänselviä rikostapauksia. Ihmekös tuo: globaavin globaali ote loistaa peräpohjolaa myöten:

“häpeän hirveästi” “ESS: Korkeimman oikeuden tuomari putkaan – “häpeän hirveästi” … Taksimatka tuomareiden yhdistyksen vuosikokouksesta johti putkareissuun. Korkeimman oikeuden jäsen toimitettiin poliisin putkaan pari viikkoa sitten, kertoo Etelä-Suomen Sanomat. Tapauksen taustalla oli taksin maksamatta jättäminen ja niskoittelu poliisille….” IS 16.11.2013 8:33

Minuakin hävettää näiden ymmärtämättömien maalaispoliisien puolesta: kuinka voidaan perintövirkaansa kruunattua siniveristä aatelista käsitellä tällä tavoin!? Onko Halosen poliisi-putch mennyt täysin hukkaan? (Tuskin aatelinen kuitenkaan häpeää kultalusikkavirkaansa tai ‘töikseen’ harjoittamaansa köyhäin ryöstöä? vrt. pikasensuroitu IL-uutinen suomen 6000:sta siniverisestä…)

 

.

.

Kempiläinen

slide-30-650

1400-luvun suomennettu kokokansan oppikirja:kuinka seuraat Kristusta’. Paljastuukin Äitikirkkoon johdattelevaksi Breiviik-kristityn vaellukseksi piiloinsestin kautta kadotukseen. Mitä muuta kauhistavaa sen kätköista löytyikään…

Itse teksti on suurimmaksi osaksi syvällistä ja oikein ymmärrettynä hyväksi kenelle tahansa. Mutta itseään paremmaksi kehittävän yrittäjän uupuessa, ei hyvissä töissä vastausta enää olekaan: Armahdus ilman töitä – tärkein ja ainoa pelastustie uupuu.

 

.

.

.

.

.

Obummer – kuka Olet?

slide-1-651

Musta Muslimi Marxisti Kenian Savanneilta: Inkvisiti0kauhun lisäämiseksi Iittojen piti osoittaa ritareilleen valtansa rajat: Niitä ei ole! -NOBEL- Joten kehitettiin pöyristyttävin suunnitelma jota kukaan ei uskoisi jos se kerrottaisiin…

Lue myös kokoelma obamaon oman General Electric’in maailmantuhokoneistoista eli jesuiitallisen väestönvähennys suunnitelmien etenemisestä: Öljy Ei Lopu

 

.

.

.

.

.

Vapaaksi Muurarien Kahleista

slide-41-652

Vapaamuurarien salat, symbolit ja jesuiittajohtajiensa – Maltan Ristin ritarien – taustat. Kaino Viaton Kysymys: “Onko presidentti vapaamuurari?”. Virallinen Vastaus: “Ei ole.” … Seuraavaksi Virallinen Ohje rahvaalle: “…nyt siis kaikki hyvin, jatkakaa, täällä ei ole mitään nähtävää…“.
.
Onko PaavinpalvojaPäivi myös Ritari? Tutustupa…
.

Tosi On sanoi Oravapankki: eihän presidentti tietenkään kuulu tähän rapparien rupukastiin, presidentin on oltava aina RITARI. Näetsen, vain Konstantinus -ritari voi päästä presidentin virkaan: siksi Niinistökin vannoi valansa ritarijärjestöön 7.7.2011 Porvoon osiriskirkossa – ‘vain virkaan päästäkseen’. … usko huvikses. …

Aluksi arkielämän kertomus suomennetun chick-sarjakuvan kautta: Mr. Scott ja vaimonsa pakenivat Looshinsa otteesta – kun heille valkeni ketä Vapaamuurarit palvelevat…

 

.

.

.

Larryn kutsu muurariksi

slide-1-653

Larry halusi rikastua. Siihen löytyi vain yksi keino: liittyä kaikenkattavaan hyväveli järjestelmään… Kuinkas kävikään, luepa.
Unwelcome Guest, ©2006 by Jack T. Chick LLC
Tietoa Vapaamuurareista http://www.chick.com/information/religions/masonry/

 

.

.

.

.

.

.

.

Tämäkö Oli Elämäsi ?

slide-1-655
“Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut.” Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.”

Jaa tätä pelastussanomaa kaikille – Toisin kuin Copyright-lain mukaan kahlehdittu paawilainen kirkkoraamattu 1992 väärennös, tämä Ilosanoma on vapaasti jaettavissa.

(Vuoden 1992-raamatunväännös ei olekaan Vapaata Jumalan Sanaa – vaan ihmisten oppikokoelma joka pyrkii saattamaan sinut – vapaamuurari Breiviikin tavoin – Äitiporttokirkon syliin…)

 

.

.

.

.

.

Ydin ‘voima’, Säteilyttäjäsi

slide-1-1025

‘Liikakansoitus’ – sanoivat Malthusialaiset Roomassa jo 1500 luvun lopussa. Vain sula hulluus voi selvittää pelkästään Plutoniumia tuottamaan rakennettujen säteilytysjärjestelmien rakentamisen vimman… Prosessin megaluokan hukkalämmöstä toki saadaan höyry-aikakauden tekniikalla hieman sähköä – syöttämällä siihen 10x enemmän energiaa kuin siitä saadaan ulos. Miksi!?

.

Plutoniumkauppa – miljardibisnes täysin ilman kontrolliastuksalaa kuten jesuiitat ikään. … Kukaan ei saa kysyä tahi kyseenalaistaa mitään miten Tiedeuskonnon Ylipapit rakentavat – pannukakkupaawin co2-politiikkaa. Systeemi saa rehoittaa vain poliisimerien suojaaman paavimedian turvin – kaikki asiapitoinen keskustelu yleisöpalstoilla sensuroidaan.

 

.

.

Fukushiman Taustat – lähihistoria 2011

Hossa manty 02s

Fukushima 2011 lähihistoria. Fukushima 2011 – 9:n ensimmäisen kuukauden suomilaisilta salatut uutiset aikajärjestyksessä. Plutonium Reaktorien – piilonimellä ‘voimalaitos’ – rakenne.

 

.

.

.

.

Chernobyl Raporttivuoto

slide-1-642

Chernobyl Dokumentit paljastuivat. Tässä osa osittain suomennettuna, meille herkkusienille ajankohtaiset osat esilletuotuina. Ilmaiseksi sinulle – kunnes pian (?) taas tämäkin forumi suljetaan…

Tutustu myös Chernobylin kahdeksaan ydinvoimalaan ja aivogrilliin nimeltä DUGA3

 

.

.

.

.

.

.

Radium … Ydintietoutta 1911

Radium. WSOY Porvoo 1911 ,Werner Söderström Osakeyhtiö , Toimittanut C Melander

 

Fajans, Radioaktiivisuus, 1927

Fajansa 1927: Ydintekniikan tiedemies vajaat sata vuotta sitten sai tietää ‘enemmän’ kuin tänään. Säteilyn salat ‘unohdettiin’ 1900-luvun puolivälissä alan kirjallisuudesta ettei voimala nimikkeellä markkinoitu Plutonium keittimien vaarallisuus selviäisi työmuurahaisille.

 

.

Ydinreaktorien Yliteho-viritykset – NRC 512 kokouspöytäkirja

slide-2-644

USAn valtion ydinvalvontaviraston NRC:n kokouspöytäkirja vuodelta 2004. Yleisölle avoimen osan keskustelut käännettynä suomeksi ja kuvitettuna. Aiheena vanhojen lahojen reaktorien tehojen viritys – Plutoniumilla (joka on n. 1.000.000 x vaarallisempaa kuin uraani). Ja koskee muuten tällä kertaa Suomea… Näe kuinka obamao-kytkökset G.E. petoksineen petasivat Fukushiman ja koko maapallon säteilytyksen – jonka STUK kansamurhaajat yhä salaavat meiltä herkkusieniltä. …

Dokumentti voi hyvällä onnella löytyä NRC.n arkistosta (löysin kun tiesin mitä hakea) … mutta sen sisältö ei aukene kuin pitkän tutkistelun jälkeen. Tässä se esiintyy valmiiksi aukipureskeltuna teksitiä muuttamatta. Tieteknin vrheineen… Lähde: NRC Nuclear Regulatory Commission http://www.nrc.gov/

 

.

.

.

Sky Sky Sky – Cry Cry Cry

slide-65-646Weather Satellite pics; collection of anomalies over Scandinavia. …Satellite Weather Radar Anomalies over Scandinavia; collection of clips from then commie Finnish State Weather service… Streaky collection. The true number of actual streaks can be 5x – 10x … but as site is heavily censored, cant know the actual quantity. This phenomana was so annoying that the service was changed – not to display it for yall folks…

Kokoelma suomen ilma ‘tieteen’ laitoksen satelliittikuvia, poikkevia kuvia joissa ilmenee epänormaaleja poikkevia ‘raitoja’. Ilmeisesti kuvia on moninkertainen määrä, suurin osa sensuroidaan rankalla kädellä kuten kaikki muulkin suomexicon info: kansalle syötetty Valtion Virallinen Säätila-Totuus määritellään CO2-verohuijarien istunnoissa. … Tässä näkyvä ilmatieteen laitoksen sivusto muutettiin erilaiseksi kesällä 2013 – ettet enää näitä näkisi ja ihmettelisi miten yli ihmiset maailmaasi saastuttavat.

 

.

.

.

.

Ilmastohuijaus CO2-Jatkuu

East Anglia University teki sen: tuotti Paavin tilauksesta meille herkkusienille Uuden Virallisen Totuuden. Ohjemoimalla tietokoneensa kätkemään agendan vastaiset ilmentymät, paisuttamaan lämpötilat – kuten ilma ‘tieteen’ laitoksemme tekee tänään.

Tämä huijaus syö kolmanneksen veroistasi tänään – ‘hyvityksinä’ jotka saa mr. putin mm. savuttavain liejutöhkä voimalain tuotannon jatkamiseksi – ei toki korjaamiseksi.

 

.

YK:n agenda 21 – Rooman Klubi

…traditiomme ei koskaan ole määrittänyt tai tunnustanut oikeutta yksityisomaisuuteen absoluuttisena ja koskemattomana oikeutena. Päinvastoin, omistamisen oikeus on aina nähty suuremmassa viitekehyksessä jossa ‘kaikilla’ on oikeus omaisuuteesi: oikeus yksityiseen omaisuuteesi asetetaan alamaiseksi yhteiskäytölle eli sille tosiasialle että tavarat ja omaisuutesi on tarkoitettu kaikkien käytettäväksi. … Voimakkaat kansakunnat tulee tasata taloudellisesti kehittymättömien valtioiden tasolle…”
Papal Compendium

Ekumenia = Rooman Valta

 

.

.

I S R A E L

Näin se kerrottiin. Mietipä mitä se sinulle merkitsee. Tämä tarina ‘päättyy’ Israeliin …

… jatkuen …

… siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

 

.

.

Tätä et tiennytkään ISRAELista:

Hmm. Miksiköhän?

.

Israelin Arkeologiset Löydökset

slide-9-600

Dokumentteja viimeisistä 2000-luvun ym. Israelin Arkeologisista löydöksistä.

Käännöksiä Israelin Hallituksen Arkeologia-sivuilta, kuvia yms.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Rakettisateiden Maat

slide-7-601

Israelilaislasten päälle on kylvetty jo 30.000 rakettia, ohjusta, kranaattia. Kaikki katolisen EUn lahjoituksia, kostonkultin jakelemia…

Tämä jo vanha uutinen jatkuu joka päivä täyssensuurin avulla, sinunkin rahoillasi – hallituksemme siunaamana. Täyssensuurin – koska ohjelmoituna tyydyt hesariisi ja päivittäiseen YLEn antoon.

 

.

.

.

.

.

.

KANSA joka EI ole kansa

slide-11-602

USA.n rebuplikaanien presidenttiehdokkaan Newt Gingrichin nostettua kissan pöydälle, ajattelin juottaa sille kermaa … Gingrich: “Muistattehan ettei ole koskaan ollut valtiota nimeltä palestiina. Sehän oli vain osa Turkin muslimi-Ottomaanien valtakuntaa 1900 luvun alkuun asti. … Nyt ‘joku’ on keksinyt käsitteen ‘palestiina’ – kansasta jotka itse asiassa ovat vain arabeja ja osa arabiyhteisöä. Heillä on paikkoja joihin sijoittua lähes rajattomasti, mutta monien poliittisten syiden takia olemme ylläpitäneet jatkuvasti tätä Israelin vastaista sotaa 1940-luvulta asti, se on traagista.”

Katollinen jesuiittapäällikkö Hillaryous Clintoneese poltti päreensä tälläiseen Virallisen Totuuden vastaiseen kampanjointiin: ‘koko katolinen teatterimmehan romahtaa mikäli Newt päästetään presidentiksi!’

Jotain ydintä tässä ‘jutussa’ on, sillä vaalit ovat kaikkialla Vatikaanin teatteria – tätä näytelmää junaileva vati kaani pudotti Newt’in pois ehdokkuudesta pian tämän ‘erehdyksen’ jälkeen. Republikaanien ehdokassijan saikin Roomalle aina uskollinen 322-ritari, libertarian eli omamormooni…

 

.

.

.

.

Jenin Jenin 2002

slide-28-603

Jeninin ‘pakolaisleirin’ huolella suunniteltu kevään 2002 messumurha epäonnistui – Israelin armeija IDF ei mennytkään hyvin valmisteltuun ansaan.

Globaali media syötti piispojensa ja hesariensa avulla ‘kansamurhaa’ meille herkkusienille – kaikkien maailman medioidensa välityksellä, viikkotolkulla – kunnes yhtäkkiä vaikeni kun ruumiita ei löytynytkään. Nyt, 12 vuotta myöhemmin, luurangot ovat yhä kateissa. Miksi? Luepa tästä…

Kronologiset uutiset kertovat karusti isä Terrorin globaalin operaation taustat.

 

.

.

.

.

.

.

ISRAEL Uutiset … 2011-2013

.

.

Israel Uutiset 2011

slide-69-609

Kukaan ei uskalla kertoa kuinka Rooman juonet kiehuttavat alati arabiheimoja Israelia vastaan Uutiset 2011 jo monesti ja monista paikoista sensuroituina – laita siis heti talteen.

Josephuksen perilliset hamuavat edelleen 100% valtaa, Jerusalemia = kettutytöillä pystyssä pidetty EUkkupaavin sosiaalinen oikeus ja EU:n maksaman Kassam-raketin mentävä reikä.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Israel uutiset 2012 … ykkösosa

slide-68-607

Rooman EUkumenia-kenraalin Josephuksen Juonien Kuohuttamat Arabit ja tihutyot Israelissa …

Uutiset 2012 Tammi-Toukokuu … Uutissivusto paisui liian isoksi ja hitaasti ladattavaksi joten piti jakaa vuosi 2012 kahteen osaan.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

Israel uutiset 2012 … kakkos-osa

slide-33-606

Israel 2012 loppuvuoden Uutiset Suomeksi…

Kukaan ei uskalla kertoa kuinka Rooman juonet kiehuttavat alati arabiheimoja Israelia vastaan.

Katsopa tuosta kuvaa ‘palestiinalaisten pakolaisleiristä‘: siinä näet mitä jäi jäljelle suuren (rosvo)päällikön, Jasser Arafatin ryöstettyä ‘pakolaisilta’ 3 miljardia euroa – meiltä väkisin otettuja  ‘köyhäinavustuksia’.

Oletko ennen nähnyt tälläisiä pakolaisleirejä? …etpä tietenkään.

 

.

.

.

.

.

.

.

Israel Uutiset 2013

slide-7-605

Israel Uutisia 2013 (alkuvuosi)

Suomexico? Kyllä, ainutlaatuista Virallisen Totuuden herkkusienisadon tuhomyrkkyä…

 

.

.’laiton siirtokunta’

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

In English

copied/edited from those finn tetxs above…

.

.

Albert0 R i v e r a ‘s testament

slide-25-610
(Tämä sivu suomen kielellä, kts.www.slideshare.net/syottovasikka/porttokirkko-29382289 )

Biography of Albèrt0 Rìvèra, the fmr jèsuìt prìèst from Vatìcan.

Comics? This ossyary will freeze your guts; You Have been warned! Now click to see sm real life…

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vatican: Pill Grimace of Petros

slide-11-611(Tämä suomeksi, kts. http://www.slideshare.net/syottovasikka/pahan-pietarin-basilli )

Pilgrimage to the st Peters Basilica.

The true cat-holy cult nature, IHS = Isis Horus Seth revealed – See this stolen from Egypt Obelisk Osiris-heretic view.

Repulsive Vatican Occultism revealed.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Man-Made Nuclear Holocaust

slide-109-613(Tämä suomeksi, kts. ylempänä)

Nuclear Holocaust is ongoing: birds dropping dead from the nuclear polluted skies …“mystery, unexplainable, must be the evil cars…”

As if melted japanese reactors – all over Japan – would not be enough, the scientists who created these plutonium beach bombs regardless of warnings, are now adding new earth splinterin, ground water polluting power by the billion$.

The year that all Japanese plutonium reactors blew – was most succesful fiscal/production year in history. How come? The secret fact revealed: plutonium factories consume 10x the power they are alleged to ‘produce’. When these hogs vanish – instantly the oil-fule is released – all for FREE!

http://www.slideshare.net/syottovasikka/nuclear-holocaust

Humankind has gone through hundreds Nuclear Wars already. At left, the guinea pigs (your mama etc.) are being tested with secret nuclear bomb fallout in 1955:  Total ‘tests’ now over 12.000 – and contiunuing. (2700 atmospheric nuclear blasts)

.

.

.

.

NRC Meeting 512 – Power Uprate via Plutonium

slide-15-614(Tämä suomeksi, kts. ylempänä)

NRC 512th Meeting – Public discussion archive revealed with illustrations.

Read how Catastrophic failures due to uprating (adding Plutonium) cause only mild discussion. All ‘Catastrophic’ upratings rubber stamped by G.E. mules… Shaky control processes, including banal G.E. fraud – revealed. Causes no action…

Readability enhanced Public Domain document derived from NRC archives.

NRC Nuclear Regulatory Commission http://www.nrc.gov/

 

It’s the nuke-normal: Those loose bits floating inside reactors …

Has there been any improvement? Nope, the product is flawless (depopulation) … by open-pit fukudesign

.

.

.

.

Slideshare/syottovasikka sivulla löytyy myös viimeisin sisällysluettelo. Valitse se siellä oik yläreunasta: sensuuri alkanut deletoida

Advertisements

Written by preparator

May 29, 2011 at 09:40

%d bloggers like this: